Ko poslednji pobednik (110)

1. Pa, Kiko, ovako:

Slično kao žmurke, samo što ne žmuri jedan, već jedna ekipa cela čeka da se druga sakrije. Na mesto polaska se stavi neki predmet, aj da ga nazovem čuvarkuća. Posle nekog vremena prva ekopa traži drugu, i kad je nađe, po jedan lik trči do početnog mesta, i ko prvi uzme tzv čuvarkuću njegova ekipa pobedila.
    Zanimljivo je kad treba negde da se utrpa 12, 13 klinaca odednom, čudo gde se sve ne nađe prostor. :)

2. Jacka, zvuči zanimljivo.

3. Ми смо имали варијацију лопова и жандара, једни беже други вијају :) Додуше, увек сам морао да будем пандур јер нико није могао да ме ухвати кад се узверем уз дрво, или завучем на нека ретрдирана места :)

4. Eeee, Dube, Dube, ne daju ljudi ni grehe da okaješ... Pih... :)

Kiko, pa i jeste zanimljivo, pogotovo kad si klinac i sve ti super! :)

5. Moram ovo da podelim s vama. Bolji oglas za posao odavno nisam videla.

http://poslovi.infostud.com/posao/Otac-i-Sinovi/Nosac-gajbica/d63170

6. Ja se nikad nisam popela na drvo... :/

7. Očem se radi, da prospem koju pametnu?

8. Ja se nikad nisam popela na drvo... :/

Onda verovatno nisi ni sišla sa drveta. To je mnogo teži posao, veruj mi :)

9. Jok,mess,nego sam bila stalno po lekarima i bolesna,pa me moji čuvali pod staklenim zvonom :)

10. Meni je jednom pukla grana i pao sam na glavu u koprive. Užaš.

11. Ja se nikad nisam popela na drvo... :/
    Onda verovatno nisi ni sišla sa drveta. To je mnogo teži posao, veruj mi :)

Ma gde težak, šta ti je... Samo čekaš dok ne naiđe neki dobroćud i gotova stvar... Ne traje dugo, samo par sati. :))

Šalabajzeru, prospi o čem oćeš, ovde se uvek radi o tome šta ti padne na pamet! :)

12. dčsfaksdghdsčgdksjćslfsdfds

13. Hahahahahahaaa, ja mislila da sam smotana, ali evo, Kika me uteši? :)

14. Ćao svima!
    O čemu pričate? Kakvo penjanje na drveće? Ja sam stalno visila na nekoj grani kao mala, pravili smo kućice na drveću i tako...

15. Riknula tema. Pokoj joj duši.

16. Ooo, gde ste, familijo? :))

Ma nakotrljala se tema o tom pentranju, neme odmah uhvato strah od visine sa sve vrtoglavicom... :)

17. Džimi....džimi.....džimi....

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.