Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ev čim nađemo neki event pogodan, hoće lik da se bije sa mnom, ja mu rekao ajde odmah u februaru dok sam debo, da te olupam da se ljudi smiju, al on kao hoće april. Ima u martu jedan event u Gracu, traže mi teškaša.
mora to brže malo pa da ideš do ksw lolo
Ma jok, ja hoću da probam čisto eto onako, iz svog nekog gušta, nemam ja ambicije da skačem po ringovima, moj život je jiu jitsa :)
ja ću da postanem poznat brt i da živim od mma čisto da znate
Neka ti je sa srećom, pogotovo ovo drugo - da živiš od mma
хахах да живиш од мма, извини јел си ти неки конор друже?
да ниси џон џонс пријатељу?
а можда фјодор, а? јел си он?
lolo kakvi su tvoji troškovi kada ne bi mogao da živiš sa primanjima manjim no što oni imaju?
postaću pagonis u mma svetu
10k po meču što da ne
Znaš li ti uopšte koliko se plaća mma meč? :D
10000€ dobijaju ovi u UFC-u xD
Koliko?
Bakocevic radio mec u dubaiu, bio tamo 10 dana u nekom predrkanom hotelu, sve troskove njega i njegovog tima pokrili organizatori i dobio 10k $
Pagonis kikboks nihe ispod 10k profesionalne u poslednje vreme radio koliko ja znam
Pagonis je svjetski prvak ne zna ni on koliko puta.
A to za Vasu i pare - mani se priča... Svojevremeno su svi oni dobijali 10k i ludila. Ali to jednostavno nije tako. Zarađuju Vaso, Džakić, Mihajlović i to zahvaljujući sponzorima, Veli počeo da zarađuje malo više kada je otišao u ATT. Ovi malo slabije promovisani rade mečeve za 300 do 500€.
Na WSOF 9 Sveto Savov dobio 3000$ i troškove karte i smještaj.
FFC plaća otprilike 1000 do 1500€ za srednje borce, ovi poznatiji mogu uzeti do 2000.
A uzmi koliko koštaju dobre pripreme? :)
Koliko poraženi dobija? Ili to nije bitno?
Jako je bitno
Nije meni i tebi, jer bi nas isprebijali. Zato i pitam, da se prijavim.
Капун, оћеш да ти будем официелни спаринг партнер одма сад, па кад постанеш познат да и мени капље већа пара?
Šalabe brate treba mi 3 meseca treninga da Džakića sameljem za jednu rundu.
Dečko nije borac nego cirkuzant
hajde brt
sitno mi to skočko brt
drugar moj sa kojim treniram radio tatneft kup (kikboks) dobio prvi put oko 500E drugi put 900E. To su mu prva 2 profesionalna meča u karijeri.
Sada treba opet da radi baš ću ga pitati kolko mu sada daju.
Ma više je nego što Skočko kaže al poenta mu je ok