ММА

1. Lec vresl sikst oktobr

2. Večeras Fedor - Bader u finalu teškaškog turnira pod okriljem Belatora.

3. Haha za 30 sekundi pao fedor

4. Tužno. Čovek je u padu još od meča sa Arlovskim.

5. Jose Aldo vs Moicano za vikend, ima li povratka ovog sampiona?

Askren truba ili ne u UFC?

Sanse Smitha protiv Jonesa.

Jel ima ko ozbiljno ovde da prati ovo, ide li ko po eventima po srbiji, bice zanimljivih stvari narednih mesec, mesec ipo...

6. Čuj ide li, učestvuje.

7. Jose Aldo vs Moicano za vikend, ima li povratka ovog sampiona?

Askren truba ili ne u UFC?

Sanse Smitha protiv Jonesa.

Jel ima ko ozbiljno ovde da prati ovo, ide li ko po eventima po srbiji, bice zanimljivih stvari narednih mesec, mesec ipo...

Ja sam pisao za Figh site, tako da pratim, sada sam takođe u pregovorima sa izvesnim portalima vezanim za MMA. Aldo je užasno izgledao na samom vaganju, sve teže mu ide skidanje kilograma. Uz to, ostala su mu tri meča do kraja ugovora, i najavio je kraj karijere nakon toga.
    Smit je bukvalno sa tri pobede došao izvan Top 15 poretka (dve pobede nad veteranima), do šanse za titulu. Izdržljiv je svakako, ali teško da može nešto više protiv Jonesa. Verovatno će biti jednoglasna odluka nakon 5 rundi.
    Što se tiče Askena verujem da je zakasnio nekoliko godina sa potpisom. Poslednja ozbiljna pobeda mu je nad Koreškovim iz 2013 godine. Protiv Santosa je izvukao NC iz već izgubljenog meča. Mada je i Laver užasno istrošen ratovima i otvorenim stilom, tako da bi ga mogao Asken izmrcvariti tu.

8. Au brate :) Intervijuisao sam Petraka pre jedno mesec dva, al na zalost to mi je jedan od dva teksta tek na blogu - jerbo mi se kosi sa poslom online pisanje.

Pazi, prosli event, i Cerone i Glover su bili bas autsajderi (kod kladionica i novopecenog javnog mnjenja) Nesto u meni govori da i pored svega ovoga sto si naveo Aldo moze da dobije Moicana... Askrenu - Lowlera na zalost ne mogu racunati u neki velik skalp (sad), mislim da je odlicna uvodna borba, jeste zakasnio, malo mi je konfuzan i nemam predstavu koju ce definitivno kategoriju raditi posto jos samo DC-a nije isprozivao . :D

Za Jonesa se slazem.. mislim da jedini iole ozbiljan kontender moze biti Dzoni Voker kroz godinu dve, poluteska je prilicno jebena ili drtine neke ili nedokazani - nije ni cudo sto se Smith prosetao do izazivacke pozicije...

9. Aldo mi je najdraži borac, uz Hunta, naravno, i voleo bih više od svega da dobije, jer je zaslužio da se oprosti kao šampion. Uz to je jedan od retkih koji je i u brazilskim promocijama išao na protivnike sa 10+ pobeda u nizu (netipičan put građenja karijere). Naravno, danas se svi sećaju 13 sekundi, a zanemaruju vladavinu od gotovo decenije i skalpove koje je uzimao.
    Kauboj je gotovo zvanično ugovorio meč sa Konorom i to bi mogao biti zanimljiv okršaj, ali da, Asken je čudna priča, skroz. Mada me ne bi iznenadilo da prođe poput Gaetjea.
    Jonesa iskreno ne volim, i ne volim naročito termin borilački IQ, ali je neoborivo da ga poseduje u enormnoj meri. Nažalost, opet je oličenje svega što podriva sport, i to je žalosno.

10. Inače, Petrak dobro pliva u Podkastu, ali onaj drugi lik od voditelja ubija koliko davi i smara.

11. da se ruzno izrazim, jebo ga ja u borilacki IQ, kad je tanan sa ne borilackim IQ, ako je neko mogao biti GOAT - on je. A i ovi sto mu se cepe u bulju i velicaju ga, pitao bi ih da krene da im trpa prste u oci. Meni su kod njega najfascinantnije one nogice tanane... Voleo bih u paralelnom univerzumu da vidim borbu njega i Mousasija u vrhuncima karijera :D

12. Mousai je po mom mišljenu u top 5 svih vremena, čovek ima milion ratova iza sebe. I što je najluđe od svega, lik je dobio jebenog Hunta na polugu... Biće zanimljivo videti, može li se i Maia iščupati iz serije poraza u kojoj se nalazi. Lyman Good mu je protivnik, ali je meni sasvim nepoznato ime, koliko sam zaključio iz nekog pregleda, radi se o dobrom udaraču koji može istrpeti puno. Tako da će to biti zanimljiv meč.

13. Mnogo zavara coveka, kad pogleda 3 vezana poraza. Woodley, jebi ga bas malo ljudi po meni trenutno moze DA NE IZGUBI OD NJEGA. Kamaru Usman, Covington... Retko koji borac da je bio na mestu Maie bi dobio neki od ova 3 meca, tako da sta ces, gubio je sto je imao petlje da radi sa njima. Ako sad ovog ne pobedi, onda moze da pocne da razmislja o penziji. Ova serija pobeda pre ova tri poraza mi je za visok respekt - ozbiljne skalpove je skinuo tu...

14. Da, Maia je vrhunski borac, posebno od kada je podigao rvanje na malo viši nivo. Inače, lik ima doktorat, to sam nedavno pročitao.

15. ајде облак и кум да саставе један тикет пошто не знам све борце а видим да прате

16. okacicu posle tiketic kad odigram :)

17. Junior Albini vs Jairzinho, po meni dvojka ko kuca, iako cu da je izbegnem na glavnom tiketu.

Junior Albini 3 borbe u ufc do sad pobeda nad nesretnim timotijem dzonsonon - na kom nema ko nije siljio kurac, kom je jedini ozbiljan skalp (timotiju) tybura jebeni, dva poraza, od pokojnog arlovskog i oleinika koji ga udavio ko macku. na stranu statistika i brojevi nije sve u podacima, jedini njegov mec sto sam gledao je kod nas na SBC gde je dobio ivana vicica i mec je po mom misljenju pod znakom pitanja. Albini vizuelno mnogo lose deluje, mnogo los stav, nekako mi nespretan na nogama. Elem kontam da posto nit pojavom nit performansom ne dominira potpisan je samo da popuni roster u teskoj da imaju na kome da silje kurac ljudi koji tek potpisu.

Jairzinho, cuckcloud crnja, medved iz Surinama, nije masan previse, prilicno agresivan, koliko sam uspeo da vidim radio je i boks i kikboks, jako malo mma meceva, veceras debituje za UFC.. Crnja deluje agresivnije i fizicki spremnije iskreno mislim da ce skakati po lobanji ovom Albiniju jer ako ovo ne pobedi sledeci mec ne moze dobiti lakseg protivnika od ovog, i onda samim tim ne vredi ni kurcu.

ko hoce nek stavi dvojku na JAIRZINHO ROZENSTRUIK-a, meridian daje odlicnu 1.9 kvotu. hvala kurcu pa je mma mlad sport, a i nepredvidiv pa se nekad odlicno moze naplatiti losa procena bookmaker-a.

Moj tiket za nocas je

Aldo vs Carrneiro (Carneiro) kec,

nakon poraza od mcgregora, aldo ima dva poraza od hollowaya (jbg covek od skoro 1.9cm, normalna kilaza mu 85-6 kila, a skida za borbu u 65 kila) a aldo dosta manji, i pobedu nad nezgodnim dzeremi stivensom. ne treba previse ovaj mec analizirati jer je gore sve sto treba napisano, meridian placa keca 2.10 i po meni opet previd bukmejkera koji gledaju samo u sherdog i skorove i nizove pobeda itd.

Dzoni Voker vs Ledet 1

Dzoni Voker jebena demoncina, strasilo od dva metra koje se krece kao da ima 60 kila a ne 93, tuce sa svih strana laktovi kolena, od 15 pobeda, 12 nokautom agresivnost nenormalno visoka, tuce se protiv Ledeta, kog sam gledao protiv Rakica i koji mi deluje mnogo bledo, rakic ga silovao doslovno, ovaj nije mogao da mrdne. Kec ko kuca, ali nesto slabija kvota 1,45

Damian Maia vs Lyman Good 1 ko kuca, veliki deo analize je gore u postovima ispisan, meridian na keca placa kvotu 1.55 sto mi je malo sumnjivo znajuci bukmejkere, ali svakako igram keca.

srecno, ako bude zadovoljnh svaki event pisem predloge za kladionicu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.