ММА

1. е то мајсторе хвала а зашто не урадиш неки пропратни серијал на јт типа да се зове кфц или тако нешто у ком ћеш да радиш овакве анализе кад год је неки већи ивент сад је мма у експанзији код нас а чика деја може да буде неки баџет стивен еј смит да удара контру рецимо ти причаш нешто о нејт диазу и он из чиста мира лупи неку глупост типа стошић би појео федора а ти га полијеш говнима па се људи у коментарима свађају итд итд

2. Radi mi to i bez kamere pa se završi skoro klanjem, mislim da bi bio mnogo agresivniji pred kamerom a ja za to nemam živaca. Što se tiče yt imao sam ok Podcast sa Zlajom Ostrogoncem u junu 2018,al sam težak lelemud po tom pitanju i nisam ništa više uradio, i na kraju sklonim i taj Podcast da yt.

3. hahaha koliko je ovaj lik trazio taj tiket ocekivao sam da ce biti kvota 25 a ne 2.5 xD

4. Najsigurnije se kladiti, mada verujem da nema u ponudama, na Bakočevića kada se bori po ovim našim žnj eventima. Ili protiv Danijela Boyke, čiji je skor 3:27 :) Uglavnom, rekao vam je čovek šta je za očekivati, mada je meni juče na službenom vaganju Maia loše izgledao, nekako potpuno van fokusa za meč. Tako da nisu male šanse da će popiti KO, no opet, ne zna se nikad.

5. https://i.imgur.com/ajmYqOU.jpg

izlazim iz kladionice i vidim tvoje misljenje za Maiu, reko daj da se vratim da tucem na Gooda neki singl, mozda navlace sa malom kvotom, i odustanem, ostajem dosledan svojoj analizi.

6. Ono što mi je zanimljivo, uplatno mesto je Šabac. Da nismo sugrađani?

7. P. S. Nadam se da nisam izmalerisao :)

8. zastupnik sam teorije da nema malera u kladjenju, to je izgovor, samo pametan ili los odabir onoga sta ces da igras.

9. Oho ho. Ja sam na Letnjikovcu bio nekih 20 godina, sada su moji na MIšaru, pa sam već par meseci kod njih tu.

10. Ne samo da ste sugradjani nego i izbjeglice obadva

11. au baki od ovolikog sajta na MMA se nadjemo :D, Ne verujem da cu na SBC sad 16 ili AFC na zlatiboru jer idem u prag 19. Ali za Megdan si pozvan da idemo zajedno.

BTW ovaj Good izgleda kao jebeni lik iz marvela

12. Pa, za Megdan ću još videti, ali ako odlučim javljam ti se. U suštini na Megdanu su konstantno Džakić, Ilić i Bakočević, protiv pete promene protivnika u poslednja tri dana. I nekako mi je u prirodi da ne podržavam Balaševiće.

13. zar megdan nije ono vasarski tip zabave sa bakocevicem u glavnoj ulozi? mada cu ici jer olju balasevic smatram dobrom ribom i dan danas, kad je to

14. Pez raznatovica najavili u timu sad kad bi mozda bilo i danas mozda sutra da vidimo sta zna

15. Pazi, za ove uslove kod nas

Megdan 2 Negucic vs Prodanovic vredelo para
    Megdan 3 Janicic vs Radakovic vredelo svake pare

Megdan 4 da se niko ne povredi Janicic i ovaj hrvat Curkovic ocekujem dobar mec

Dzakic ce da pljuska ovog nemca po dupetu kao sto je i Boyku na CFL missmatch i pedeseti njegov oprostajni mec, Nemac je borac od Brace Tasic, da ti ne pisem dalje sve krugove i veze i vezice po domacem MMA znam. Koliko znam Braca Tasic drzi neke evente po nemackoj na koje dovlaci vasu, i jos neke ljude da se biju sa taksistima i slicno

Vaso i Hermes Franca, lik sto je pre 50 godina dobio Diaza, posle toga zaredjao 6 poraza dobio nogu u dupe iz UFC, posle nesto bio i za seksualno uznemiravanje maloletnice optizivan, uglavnom sve ti je jasno da ne pricam dalje.

Suskalo se da ce upariti Dzokera i Nemanju Milosevic, al mislim da je to laprdanje jer su dosta dugo trenirali i bili sparing partneri, tako da Tesko ce biti za Dzokera, mislim da nemaju koga da mu ponude u kategoriji, a on malo i bezi da opet tuce nekog missmatch lika da javnost ne bi pocela da ga maze govnima da bije kante.

16. 15 mart ti je megdan, taman i ti banes haha

17. ps, gde je mali zeljko u timu?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.