Pa sada imam želju da ispratim sve mečeve. Krenuo sam danas u onu fensi H2O teretanu, pa sam mrtvav, ali se nadam da ču do Alda ostati operativan. Na tiketu mi je i dalje Maia najveća misterija. I komično mi je što ovi u prenosu event bukvalno spominju samo po sunaslovnoj borbi.
Hvala za strim. Surinamac je po prvoj rundi ipak izgleda go kurac.
:)
Hahahahhahahahahha, jebeno je dobio 30 sekundi nakon što sam iskucao.
Debeli je ispucao šta je imao, a to je rvanje, kad nije završio kikboksera na zemlji njemu je odzvonilo... Iće tiket teže no sam mislio
:)
Pa sada imam želju da ispratim sve mečeve. Krenuo sam danas u onu fensi H2O teretanu, pa sam mrtvav, ali se nadam da ču do Alda ostati operativan. Na tiketu mi je i dalje Maia najveća misterija. I komično mi je što ovi u prenosu event bukvalno spominju samo po sunaslovnoj borbi.
Dzoni Voker koji đavo od lika
Maia kajla stara a ne drtina matora
Svaka cast za tiket, ovim si potvrdio svoje mma znanje
Šteta što nemam i toliko životno znanje pa kad sam tako siguran da uplatim 20.000
куме докторе
jesi ispratio?
јесам брате јутрос отишао да подигнем и частим радницу у моци само следећи пут упадам са више новаца јер видим да познајеш материју
Sledeći put padaš kad budeš upao više jer kum zna materiju
@Бохор hahhahaha
@MultiChipmunkED oprez sa uplatama
ништа онда идемо опрезно јбг лако ме понесе хајп бтњ она анализа је била тачна од ријечи до ријечи свака част
Svaka čast na prognozama :) Nego šta misliš, ukoliko dođe do meča Aldo - Petis, ili Aldo - Ortega, kakve su prognoze?
Stariji pettis ide u 77 kg def, mlađi je 56kg nz na kog misliš, al kontam da neće ni sa jednim raditi. Potiv ortege mu ne dajem velike šanse
Sa starijim u lakoj. O tome sam načuo.
mladji petis izgleda bukvalno kao neki mis i s ponosom mogu da kazem da bi ga zdrobio od batina
Ma jok sve više i više se Stariji Petis uparuje sa Stiven Tomsonom u 77.
Interesantno bi bilo videti nekog profija od 56 kila da se bije sa osobom koja se ne bavi profesionalno sportom i ishod istog duela :D