ММА

1. Hvala za strim. Surinamac je po prvoj rundi ipak izgleda go kurac.

2. Hahahahhahahahahha, jebeno je dobio 30 sekundi nakon što sam iskucao.

3. Debeli je ispucao šta je imao, a to je rvanje, kad nije završio kikboksera na zemlji njemu je odzvonilo... Iće tiket teže no sam mislio
    :)

4. Pa sada imam želju da ispratim sve mečeve. Krenuo sam danas u onu fensi H2O teretanu, pa sam mrtvav, ali se nadam da ču do Alda ostati operativan. Na tiketu mi je i dalje Maia najveća misterija. I komično mi je što ovi u prenosu event bukvalno spominju samo po sunaslovnoj borbi.

5. Dzoni Voker koji đavo od lika

6. Maia kajla stara a ne drtina matora

7. Svaka cast za tiket, ovim si potvrdio svoje mma znanje

8. Šteta što nemam i toliko životno znanje pa kad sam tako siguran da uplatim 20.000

9. куме докторе

10. јесам брате јутрос отишао да подигнем и частим радницу у моци само следећи пут упадам са више новаца јер видим да познајеш материју

11. Sledeći put padaš kad budeš upao više jer kum zna materiju

12. @Бохор hahhahaha

@MultiChipmunkED oprez sa uplatama

13. ништа онда идемо опрезно јбг лако ме понесе хајп бтњ она анализа је била тачна од ријечи до ријечи свака част

14. Svaka čast na prognozama :) Nego šta misliš, ukoliko dođe do meča Aldo - Petis, ili Aldo - Ortega, kakve su prognoze?

15. Stariji pettis ide u 77 kg def, mlađi je 56kg nz na kog misliš, al kontam da neće ni sa jednim raditi. Potiv ortege mu ne dajem velike šanse

16. Sa starijim u lakoj. O tome sam načuo.

17. mladji petis izgleda bukvalno kao neki mis i s ponosom mogu da kazem da bi ga zdrobio od batina

18. Ma jok sve više i više se Stariji Petis uparuje sa Stiven Tomsonom u 77.

Interesantno bi bilo videti nekog profija od 56 kila da se bije sa osobom koja se ne bavi profesionalno sportom i ishod istog duela :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.