ММА

1. Ja imam teoriju da Vaso kad ide u Leskovac i Novi Pazar samo uzme za put, vise mu znace te dve pobede na serdogu nego po 500 evra da mu daju.

2. Nikad prežaljen meč Nane Alić vs Kristijan Golubović :D

3. Jedno vrijeme je Nane bio aktivan na fejsu pa smo ga drkali da skine rašgard i da ne bude seljak a on se pravdao time kako je on prvak svijeta u mma u majici pa plakali smo

4. ahahhahahahahhahhaha, ja mu se javio na instagram, reko sto se ne kaci mec sa Sandu Lunguom iz rumunije (onaj ogromni od 160 kila) kao ma blam ih, za malo sam ga dobio, da radimo revans sto posto bi ga dobio.

5. Ko su najvece legende mma kod nas?
    Tipa onaj Gagi ili Rodja?
    Mada sve smo tanki, bas mi nije jasno kako u borilackim sportovima nemamo vece asove

Veljko btw je rekao da mu je cilj da jednog dana bude prvak sveta

6. Pa i bice Veljko prvak sveta u nekoj organizaciji, ne sumnjam ja u to. I taj ce mec biti u jebenoj Jagodini.

7. Veljka zanovetka sam video jednom dok sam prolazio peske i jednom iz kola, posto je trenirao u jednom boks klubu kod mene u kraju, oba puta je imao onu sportsku torbu i kez od uva do uva dok je pricao sa nekim na telefonu, bas ima neku pitomu auru, nista na arkana povuko nije jebem ga bas, sem lica

8. Da l bi ga ae Arkan stideo danas ili bi id njega pokusao da napravi nešto
    Kako li je Veljku kad zna ko mu je bio otac a sad mu namestaju mečeve da pobedi
    Da l ga muči to

9. A kolko sam ukapirao voli I ovako po ulici da se posiba I to sve kao problematican je, tuko se I tamo u bosni dok je studirao....ja sam cuo za pricu da su na tvrdjavi u muzeju on I mirko sijan dobili po picki od obezbedjenja, kazu da je sijan trcao brze nego.da je bio u kolima kad je bezao

10. Arkan je realno bio patriota, uopšte mu nije bilo moranje da ide na front, mogao je da ostane u nekom Dizeldorfu da klopa jastoge

Veljko je samo jedan neiživljeni momak koji nije prošao uličnu školu na vreme. Doduše, nije ni mogao, obzirom da je rastao pod staklenim zvonom, složenija je to malo priča sa njegovim psihičkim stanjem, ima uzroka nije to tek onako "digao mu se kurac"

11. Arkan je realno bio patriota

demokratijo mater ti jebem

12. Arkan je bio kesholovni psiho zato je otisao na front a koliko znam sa 15 u pariz da uci pljacke. Da je poziveo jos malo, legiju ne bi nikad zemunci navukli na mafijanje i djindjic bi ostao ziv, zapamtite sta sam rekao

13. IVeljko je samo jedan neiživljeni momak koji nije prošao ZDRAVORAZUMSKO PRIKUPLJANJE ISKUSTVA na vreme. Doduše, nije ni mogao, obzirom da je rastao pod staklenim zvonom, složenija je to malo priča sa njegovim psihičkim stanjem, ima uzroka nije to tek onako "digao mu se kurac"

14. Pa jel moram i ovde da budem politički korektan

15. Kakav bre djindjić, jebalo te to govno bosansko

16. Haha pa isao na front da krade iz bosnjackih i hrvatski kuca ajd pricaj kako jeste

17. Djindjic jeste bio smeker, znao je sta ga ceka i znao je da ce ga to docekati i opet je furao pricu.

https://youtu.be/SHC1faSIXsw

18. Najjace kad su gostovali on i ceca kod minimaksa i zove zena iz bjeljine kaze imam pitanje za cecu, prvo da vam pohvalim ogrlicu odakle vam, i ceca kao "jao hvala pa zeljko mi poklonio hihi", kaze zena ova "pa da iz moje kuce ju je ukrao tog i tog dana sa tim i tim ljudima"

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.