Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hahahaha pa najnormalnije jel ima neko taj klip igdje hahaha
Davno je bio na jtjubu ali ga ne mogu naci sad da me jebes
Produkcija odma prekinula vezu xD
Hahaha pa dobro, al šta, trebalo je finansirati tu vojsku, drugo vojska je motivisanija kad joj deliš ratni plen, nego kad ginu jer im je Sloba naredio
Finansirali su ih sloba i dafina, nije bilo potrebe da pljackaju svercuju i prodaju oruzje Kamori i muslimanima
Dafina je finansirala regularnu vojsku, dobro ajde nekim delom i Arkana, ali kad je posle krenuo posao postali su jedna prava perpetuum mobile samofinansirajuća ratna mašinerija koja je mogla da napreduje dokle god ima bele tehnike u očuvanom stanju
Gde god su naisli, regularna vojska nije smela da udje u to selo ili mesto dok Arkanovci ne popljackaju sve, a kad je Sloba dao naredjenje da se izda Krajina odnosno povuce vojska, i da se spasu tenkovi, sa istima su gazili preko kola i srpskih civila, cale a i drugi su mi to potvrdili
Ali razmisli, nije on mogao sa 500-1000 ljudi nesto mnogo znacajno da uradi, iako su gardisti bili dobro obucavani, seselj je to isto pricao negde.
Upravu je zliko
Ma nije mogao, a nije ni trebao, dobili smo pola miliona izbeglica iz prekodrinskih vukojebina, da je bilo pameti na vreme da se to rešilo bez konflikta, sad jbg i ti i ja samo sviramo kurcu ovde
Prvo mi vredjas mater a sad i zemljake, a emotivan sam covek...
Ma opušteno, malo dajemo trol, malo primamo trol... nema ljutiš
Arkanova garda je imala tipa 300 vojnika kakvih crnih 1000
Sve kul delpi, cacnuo sam te malo na temi ulica, ocekujem repliku i borbu ljutu ipak je ovo internet
Ma lupio sam pez, poenta je premala brojnost te jedinice da bi imala bilo kakav znacajniji uticaj na frontu
I podršku regularne vojske, ovi su ionako sve završavali za njih... mislim, kako bi Vukovar bio oslobođen branjen tisućama Hrvata, brojka od 300-400 bi tu završila posao jedino ako je reč o bombarderima
Nesto imam osecaj da je prenaduvana ta moc te garde....pa jbt pukovnici i oficiri bili likovi koji nisu imali veze sa vojskom....
I te price da ih se regularna vojska plasila I takve gluposti....jedino kapiram da su imali jak psiholoski uticaj na civilno stanovnistvo gde god se pojave onako dobro opremljeni i naoruzani do zuba
Bili su paravojna formacija, jel vi uopste znate sta je to. Paravojnu formaciju mogu da osnuju vukajlijasi i da naprave neku hijerarhiju unutar nje kao vrh su Bohor-Pseto i oni imenuju najblize, ostalim pale dandare npr
Pa valjda ih je Legija obučavao, nisu bili baš ni za potcenjivanje, ali to svakako jeste... još kad se pojavi ulična škola ko Arkan pa laže civile i zarobljenike, malo trenira strogoću, malo popušta kao... pa se pročuje svašta za njih... kažu da su tamo ljudi palili veš mašine na gomilama u povlačenju samo da ih se Arkan ne dočepa
Kakve sad to ima ikakve veze sa prethodnim postovima?
Ne, ne zna niko sta je paravojna formacija, hvala captain obviously
Pa kakva ti je ovo recenica, kakve veze sa vojskom treba da ima lik u paravojnoj formaciji ciji je jedini zadatak ta ubija civile, izivljava se, krade i sta vec?
Pa procitaj prvu recenicu u tom postu, pa povezi sta je receno...ili ako te mrzi objasnicu ti sad.
Prenaduvana prica je da su arkanovi tigrovi bili neka super vojska, zesci specijalci koji su cistili teren gde god se pojave, koji su ulivali strah u kosti regularnoj vojsci I tako ta sranja koja non stop prate arkanovu gardu, jer su u principu bili samo dobro naoruzani I opremljeni djilkosi.
Aj ti super tigrovi kao sto ih je spremao legija, al to je samo mala grupa njih