ММА

1. Арканови тигрови били само мало јаче наоружани пљачкаши и криминалци.

2. E dobro okej onda, mislim glupo je sto se ikome plasira to kao obuceni neobuceni, zna se sta su radili. To je moglo da se prica narodu u ratu ili pred rat; ali sada nakon rata kada i ljudi koji su tamo bili pricaju kakva je to klasicna pljacka bila..

3. Ал најјаче кад неки пајсери крену да их оправдавају само зато што су били српска војска. Па јебем лига, били српска војска која је крала од Срба а и неселективно од свих народа које су затекли током крваве испаше.

4. Pa toj sam i kazo, bre Pezose!

5. Pa znam, al generalno ljudi misle da je to bila neka super sila koja je terorisala I svoju I tudju vojsku....
    Bilo ih 300.

Jedino verujem da su stvarno stvarno zajebano delovali psiholoski na lokalno stanovnistvo gde god su bili

6. А најгоре што је главни аргумент за одбрану ставова те екипе која их брани, бар овдје у Херцеговини, да су Аркановци ослободили Бијељину током рата. Па већу глупост и неистину мало гдје можеш начути што се ратних прича тиче.

7. Hahah bili su najčuveniji distributeri dandara™ na području cele Bosne
    https://m.youtube.com/watch?v=9gRmLoeziE4

8. Јел може неко да ми објасни зашто данас сви мастурбирају на ММА?

Не мислим на људе који гледају спорт, него на оне "ууу тај и тај тренира ММА њему не може нико ништа".

Знам лика који је тренирао месец дана ако не и мање, и исписао се јер каже да је ММА голи курац за уличну тучу, а више пута се качио с ликовима који тренирају годинама, и увек би их изуо од батина. Он јесте јак ко коњ овако, капирам да не може баш свако да развлачи ММА борце, ал опет никад нисам видео да су људи који тренирају супермени и да им не може нико ништа.

Мислим, обичан лик да се покачи са Прајдовим ветеранима, скупљаће га метлом и лопатицом, ал не причам о томе већ о аматерима или ситним пичкицама (гледам у вас Васо Бакочевићу и Душане Џакићу), зашто влада мишљење да су неуништиви кад капирам да би им сваки други наркоман из краја могао јебати маму у пичку?

Још онај Васо прича како му не би ништа могли ни шипком, а Кауе Мена, који је далеко квалитетнији борац завршио у коми јер су га затукли шипком на бензинској пумпи, и то требало им је отприлике две и по секунде да га у ту кому сместе. Мислим да би Васу могли пребити и цвећем или дилдом као у ГТА СА.

Ваша мишљења?

9. Ništa nije crno ili belo, zavisi ko drži štanglu, zavisi od osobe koja trenira mma. Znam lika što je počeo da trenira mma da bi nabio samopouzdanje pošto je bio pičkica, pa je i uz treniranje ostao pičkica. Znam lika što je strašan tabadzija, pa krenuo da trenira mma, ima 4 profi meča i 4 pobede, ali je na tim mečevima izgledao neprepoznatljivo loše, kad sam mu video protivnike mislio sam da će ih pobiti, a opet nešto ih je jedva dobio. MMA uopšte ne treba smatrati kao neki blood sport, zabranjene borbe itd, već više kao sasvim običan sport. Svakako da može biti korisno da naučiš da pravilnije da udariš, da pokriješ glavu itd, ali to dal ćeš posle znati da se biješ van ringa je do glave više.

10. Да, слажем се у потпуности

11. Npr ja kad na treningu uzmem da sparingujem sa klincima od 17-18 godina maltene izgledam bespomocno...a ovako na ulici da se posibam sa njima prosao bi kroz njih ko noz kroz puter

12. A npr za ulicno sibanje ti dosta 6 meseci boksa ili kik boksa, cisto da naucis pravilno gard I kako da bacas udarce...pod uslovom da imas neke predispozicije za to.

I to ne mislim da ces biti nepobediv, samo da moze dosta da ti pomogne

13. Kako su nedavno ubilionog mma birca ispred kluba kad se debil zaleteo na njih 7-8 krkana iz obezbedjenja.... najjaci su mi ti sto su dobri u dziu dzici pa kad krene masovna tuca on ide da obara na parter, I onda ga ostala cetvorica izvrnu od batina dok je na podu

14. Hahah Pez bio je pravi uličar, zaslužuje spomenik finansiran paketićima vutre taj mma borac... hteo je da se izbori za status najačeg u gradu, a onda je neslavno popušio kurac... al to su najgori likovi, maltretiraju sve redom oko sebe i onda nalete tako na grupu ljudi koji znaju ko je i šta je i normalno, nemaju milosti...

15. Tako će isto i naš dragi čika bulja da prođe.. ako se ne opasulji

16. Јел може неко да ми објасни зашто данас сви мастурбирају на ММА?

Не мислим на људе који гледају спорт, него на оне "ууу тај и тај тренира ММА њему не може нико ништа".

Знам лика који је тренирао месец дана ако не и мање, и исписао се јер каже да је ММА голи курац за уличну тучу, а више пута се качио с ликовима који тренирају годинама, и увек би их изуо од батина. Он јесте јак ко коњ овако, капирам да не може баш свако да развлачи ММА борце, ал опет никад нисам видео да су људи који тренирају супермени и да им не може нико ништа.

Мислим, обичан лик да се покачи са Прајдовим ветеранима, скупљаће га метлом и лопатицом, ал не причам о томе већ о аматерима или ситним пичкицама (гледам у вас Васо Бакочевићу и Душане Џакићу), зашто влада мишљење да су неуништиви кад капирам да би им сваки други наркоман из краја могао јебати маму у пичку?

Још онај Васо прича како му не би ништа могли ни шипком, а Кауе Мена, који је далеко квалитетнији борац завршио у коми јер су га затукли шипком на бензинској пумпи, и то требало им је отприлике две и по секунде да га у ту кому сместе. Мислим да би Васу могли пребити и цвећем или дилдом као у ГТА СА.

Zato što su ljudi debili. MMA ti je do jaja za 1 na 1 borbu, a na ulici i nije nužno taj odnos snaga. I to je do jaja za 1 na 1 ako imaš iole mozga i svestan si okolnosti i situacije. MMA i te kako ima ozbiljna pravila, i tu ljudi prave zabludu, da je sve u jednom, nije, i svaka od veština sa MMA može da ti pomogne da se snađeš u određenim okolnostima, ali za uličnu tuču, da se ne zajebavamo su udaračke veštine keva. Znači boks i Muay Thai / kik boks.
    Sve ostalo je plus.

Prosečni bokser je drastično bolji bokser od prosečnog MMA borca, tako da ima prednost na ulici vrlo verovatno.

Naravno, na ulici je koliko si spreman daleko da ideš isto bitno, jer jebiga, džabe ti sav MMA, ako u zajebanoj uličnoj tuči se plašiš da dohvatiš kamenčinu i mlatneš lika u potiljak, ili ako se plašiš udaraca i slično.

Jedna od najkorisnijih stvari koja se zapravo nauči na MMA pored garda i sranja je da se ne cimaš na svako sranje i fazon da ne trepneš kada ruka poleti ka tebi. Jer racionalno reagovanje u tom trenutku je ono što je od presudnog značaja, ako se sasereš kada neko krene da te odalami, odalamiće te, i gaziće te kao slinu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.