Prijava

mozda se jednostavno radi o vrhunskom muai tai borcu koji je hteo da proda pricu da ima znanje u dziu dzici

Au kad god mislim da znam za postojanje svih tih istocnjackih borilackih sportiva cujem za neki prvi put kao sto je mua tai.

Hahaha mua tai ti je tajlandski boks kako nisi cuo haha

E,jesam ali nisam znao da je to to.Mada svejedno sad da mi pokazes mau tai,kjokosinkai,taekvondo i aikido ja ne bi mogao razaznati sta je sta tu LOL osim aikida ajde to bi mozda mogao.A verujem da su razlike izmedju njih kao kosarka,fudbal,odbojka i vaterpolo.

Tako i za ragbi i americki fudbal,razlika ogromna ko odbojka i kosarka a izgledaju isto nubini poput mene.

pa tajlandski boks, najslicnije kik boksu

a sta je bilo sa onim CDS jel se to raspalo? tu su valjda bili svi pre....sad vidim dzakic najavljuje otvaranje taurunum u zemunu

Taurunum jebe Singidunum

Koliko vidim kod njih na sajtu, nema više nekih zvučnijih imena. Mada ha domaći mma slabo pratim, pa i ne znam toliko ta lokalna dešavanja. Valjda su sada u Ahileju svi.

Jeli bezbedno da neko ko je puko s zivcima u kurac trenira MMA?Sobzirom da takav moze jako zestoko cuka nekog u glavu tamo kad ga obori na pod.

da...da...stim sto bi taj vrv bio taj koji je oboren na pod i cukan u glavu...

Taurunum postoji već dugo, šta najavljuje opet koji kurac?

https://i.imgur.com/pTpgKja.jpg

uzivo ispracen tiket, bilo je povuci potegni meridian nije objavio kvote u sredu kad sam krenuo za Prag, a nije se preko neta moglo pristupiti meridian sajtu uopste, al nekako sam nabo parove bez uvida u kvote ortaku da mi odigra.

Osecaj je vrhunski, produkcija neverovatna, pun paket, 3 dana pred fightnight program od otvorenog treninga, q&a, vaganja, slikanja, arena 18.800 mesta, puna kao cep, ljudi iz cele evrope, bilo jedno 2500 poljaka, pun kurac svih ostalih nacija, nesto i Srba. bio sam zadnji prsten gore, najjeftinija karta 50 evra, uzeta u decembru, hala rasprodata za sat.

Struveovo povlacenje pravi potez, jedva je dobio, celu prvu rundu se borio za goli zivot, u druguoj uz pomoc boga nekako zavrsio buckastog brazilca. Hadzovic odlican po meni. Main event takodje vrhunski. Ipak po meni borba veceri Liz Carmouche i domaca zvezda LUCIE PUDILOVA, ribe su prelude, publika izgorela za domacu. Liz dobila na odluku sudija (po meni zasluzeno). Thiago Santos ide ka vrhu divizije, dobio Blahovica (4. na listi kontendera) po meni prilicno lako, da kazes na gostujucem terenu (zbog cega nisam imao muda da tipujem na Santosa). Slikao sam se sa Volkanom Ozdemirom, i lik je iznenadjujuce sitan za -93, kontam da sad kad nije u pripremama nema vise od 95-98 kila sto je jezivo jel ovi iz njegove kategorije i po 10-15 kila skidaju za mec. Realno je da lik Radi -84. Al gotivna glava svakako.

https://i.imgur.com/SA2KeFx.jpg

ahahah jel si pricao nesto na engleskom sa ovom ribom, preluda mi je dok prica engleski

Ova riba je gotivac, ima onaj klip iznapusava reportera koji ju je pitao nesto za mekgregora, pa mu ona kaze kao alo nemoj da mi vredjas mekgregora

UFC je onaj tip organizacije gdje moraš makar jedno u životu otići da gledaš to i onda te boli kurac više da gledaš to jer radije platiš ufc pass da gledaš one zanimljive životopise pred borbu umjesto da u hali slušaš užasnu muziku između mečeva.

Pitanje za ljude sto su trenirali mma:

Jel mit ili istina ono “na prvom treningu te ubiju ko picku pa ako imas muda da dodjes na drugi onda pocinjes da treniras”? Kontam da ste culi ovo mnogo puta