U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Sad sam pogledao ceo snimak Pezose, ono nema veze sa krav magom
E jebga, ako ti nešto znači, nema mnogo da se vidi i tužno je. :(
Tugo nesrećo.
Jesu matori, al' jedva čekam.
http://www.b92.net/news/pics/2014/03/03/670929665314bfeae384b935941929_orig.jpg
Remi :O
Jedan od mojih omiljenih boraca, kako je delio kolena u glavu ccc.
Otkud on jbt
Šta znam, verovatno mu je zatrebalo para. :D
Kada se biju?
Danas 23:20 na B92
OD LI ČNO
Hvala na info.
Solidna borba za sada, gledate li?
Прогледали су мало Ремију кроз прсте зато што му је последњи меч у каријери. Није лоша борба кад се узму у обзир њихове године.
Fino, meni su sve borbe bile kako treba, niko nije fušerio.
Мало више :)
Оно, Мирко је иша' више на ручну технику ка' вазда, а Реми је онако рутински гађа' лоу киковима итд...
Мада га је сатро Мирко у задњу рунду, ту нема приче, али опет, овоме је задњи меч, па их је болио курац :)
remi madjar hrvati pushite ga
Što ne odu u penziju, kru ih jebo, blamiraju se više.
Kardio nivo njihovih godina, frekvencija haos.
Mec je bio tesko sranje, i Aerts je iso u penziju pa je odradio mec kao da je za titulu. Ja sam i znao da ce da bude sranje, prvo jer su nih dvojica bas dobri, a drugo Mirko pred publikom u Zagrebu, i treve Bonjaski zadnji mec blah.
Odusevio me onaj bradonjica Kirija sto pobedio Brazilca! Kakvo srce i kakva izdrzljivost, ko Zambidis nekad.
Одличан је био, чак сам и навијао за њега :)
I ja sam se nadao, ali nisam verovao da ce uspeti. :)A sudija je navijao za Brazilca i napravio mu nepotrebne povrede, ono je bilo gotovo za prekid posle prvog nokdauna, on ga dizao jos dvaput.
https://www.youtube.com/watch?v=J4c6DQRgZQk