ММА

1. Weidman i rock se gotove fazon nego ih dejna tera da se prozivaju, a ne znaju ni jedan ni drugi, pa je presmesno, a sirovine jebene obojica, ne mozes ih gotoviti... Dobija weidman lagano..

2. Tačno su obojica redneci jebeni, smorčine

ŽAKARE!

3. jebote posle merenja skocila kvota na konora na 2, a aldo sad na 1,8 koji kurac

4. slazem se da aldo izgleda ko zverina a konor ko narkoman ali jebiga tako da skoci koji k

5. pa to je prava kvota ,ona dosad je bila posledica dizanja gledanosti meca izjednacavanjem protivnika, cak u pojedinim momentima i favorizovanjem gregora da bi neuki fanovi koji se ukljucuju u pracenje ufca to popili*. prevelik hajp prati ovaj mec. ja iskreno vise iscekujem kruz dlashau

-irske przenice

6. jedino mu ne bih preporučio priželjkivan meč protiv Džonsa

ne znam kakva je situacija trenutna oko dzonsa, al video sam sliku pre neki dan, pre ce on u tesku diviziju, nabacio je dosta mase sve vise lici na overima

7. pa dobro mislim da rade pravu stvar, konor je prekopotreban ufc, privlaci mnogo paznje i nove fanove, evo ja prvi.. i pisao sam pre nekoliko, uglavnom me je boleo kurac za mma, gledao sam rondu fazon nesto malo i onda sam naisao na mekgregora i bilo mi je prezanimljivo sve to, ko rijaliti jebeni haha. pa sam odgledao sve njegove borbe, pa posle na protivnike njegove presao i evo sad prvo sta radim kad ustanem pogledam klipove sto je ufc izbacio...
    a i jeste jedan od najneizvesnijih meceva, najveci u featherweightu, oborice rekord zarade i jos mnogo stvari jebiga

ja navijam za mekgregora, jer eto zbog njega sam poceo i da gledam i svidja mi se sve sto radi, mislim da nije sirovina glupan kao ostali, zna sta radi, svaka recenica je promisljena... i mislim da postuje alda i sve sto je uradio, ali jednostavno ovako je morao da udje u borbu i da se aldo nije povukao prvi put, ubio bi ga konor jer ga je bas slomio.. ovako je sad aldo i fizicki i psihicki mnogo jaci i ja se iskreno brinem... aldo jeste top top i privatno skroman porodican covek, ali njegovo vreme je proslo cenim, i ako mekregor osvoji bice bolje i za nas i za ufc

mada opet kazem jos sam ja nubara, ali eto neki moj pogled na to :D

8. Po meni je ludi Kondit najatraktivniji. GSP ga je unakazio, ali je nakon meča izjavio da sa takvim ludakom nikada ne bi želeo revanš.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9qgll-X5_Q

9. добија ово алдо осим ако не буде неке смицалице, што ме уопште не би чудило. нпр. да "саветују" алда да успори и изгуби десижном и притом за то му груну оргоман кеш у односу на онај који би нормално зарадио и већ испалнирају римеч јер уфц добија врхунски екстрапрофит. овако ако га алдо добије након благе доминације у нпр. 3. рунди гнп-ом тотално је бесмислено правити римеч и интересовање ће да буде подоста мање, јер није да га је оборио неким лаки панчем у првој или тако нешто изненађујуће. и онда шта? нит се променио првак, све остаје исто, у следећих пар борби дају му рендом људе које је добијао или који немају шансе...

10. Rekla je Šomi već Aldova žena, da im je Dana nudio bolesne pare, da se Aldo bori povređen, pre nego što je propao prvi termin meča

11. е да, нема чега да се боји има само један пораз пре десет година фазон и добио је буквално сваког кога су му дали у својој дивизији, преискусан је за та срања попут треме и страха, поготову да му то на било који начин поквари игру.

едит: па ето, могу мислити на шта су све спремни. оно, дејни није проблем да заташка белфортов допинг тест да борба и цео кард не пропадне, па тек после меча да каже да је позитиван па на крају открију да су знали пре меча.
    буквално све ће да ураде да зараде, што је у неку руку нормално ипак су јебена конпанија за згртање кеша а не црвени крст

12. Okačite strim za meč kad nađete!

13. videcu veceras da nadjem al tek je u 4 jebote

14. Bilo bi super i da Holovej dobije

15. Jebao ih Zapad! Uvek moram da čekam sitne sate! :Seltik tužić:

16. miki budi tu u 4am tj. na cetu da se dop :) ok ?

17. jel poceo event uopste?

18. jesu pocele uvodne borbe?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.