Prijava

JBT, javio, ti potežeš samo neke teške teme... šta se dešava, što si toliko u bedaku?

i ja bih da prodam auto koje sam vec jednom prodao al ne moze...

što bre teška Buri....baš fina tema..možda neko od ovih što vrše vlast vidi pa krene prodaja...:)) Vukajlija je ovo, bre..ovo prate i ministri....

jedino BOJANBOJ da dođe, on je neka čivija kod ČEDE

Pitaću i ja ovamo kod Đilasa, ali on je sitna riba.

po meni bi bilo dostojanstvenije zaratiti kolika god sila nam bila prepreka. Iako ja prvi nisam za rat i ne daj Bože da dođe do tog. Što bi se dalo zaključiti da sam sebi nisam nešto dostojanstven, i iskreno na neki način se divim ljudima koji imaju hrabrosti da daju život za svoju domovinu, kolko god neki takve smatraju budalama i običnim marionetama onih sa vlasti.
A možda samo ti koji ove nazivaju budalama jer hoće u rat zarad otadžbine jednostavno nisu dovoljno hrabri i neće to da priznaju ni sebi, a kamoli drugima...to je već druga priča.
A što se tiče konkretno teme...ja ga stvarno nikad ne bi prodao, ali nikad, ali ne verujem ni da bi išao dole da ratujem....baš kad bi došlo do mojih vrata onda bi se prihvatio puške. Al i kad bi se prodalo za pare i da svi treba da dobiju, znam, ali znam da dinara jednog ne bi uzeo od toga, kolko god to nekom zvučalo patetično...ali stvarno takav novac mi nije potreban. Jeste da nemam ni ovako, al tim parama bi okrenuo leđa istog trenutka.
Što ne znači da bi nazivao izdajicama one koji bi ga uzeli....niti bi smatrao budalama i zagorelim radikalima one koji hoće silom da brane ono što je stvarno oduvek naše, i sramota je što smo dopustili da se uopšte desi ova priča sa KiM...al o tome je trebalo voditi računa još za vreme naših prapra predaka...a sad je (za sada) malo kasno.

A mene su nekada u osnovnoj učili o nekakvim rudnim bogatstvima Kosova i Metohije koji će nam narednih xy godina donositi napredak... U tome je caka. Kad isrču sva rudna bogatstva , možda nam ga i vrate. Za džabe. Sad od love nema ništa... To je Cobi pre 11-12 godina možda mogao da proda... Sad ima da nam srču rude, a ako im Šiptari budu smetali, ima da nam vrate Kosovo prazno...

Ko to oni Niidžo? Srebro iz kosovske zemlje je posrkano odavno! Šta misliš od čega se finansirala udružena jugo mafija?

Та трансакција већ обављена. Продадоше га они што напунише новчанике а поврх свега траже сажаљење, међ` новим комшијама буде националистички борбен дух и пропагирају патриотизам из фотеље, а најодвратније - својатају туђу невољу. Уосталом, како тражити емпатију од неког ко је и сам за сажаљење? Али, ко да их криви због тога што су искористили прилику, осим оних који нису? Мени се само срце цепа због тих који нису, из неког заосталог осећаја части, учили их да се то вреднује.

Каква рудна богатства, од тога нема више ништа.

Mrs. ja mislio da si ti žensko...

kake rude Nidžo..prosto su ih šiptari kupili..amere..canuli lovu od droge i kupili...još je 80-tih išla priča da šiptari nusde milijardu maraka za državu, za mirno rešenje....pa kontam kad su njima dali možda bi i nama...

Vi sto hocete da prodate Kosovo, kako vas lepo zamisljam da vas grad region gde zivite, prodajemo mi ostali, npr Sumadiju, Vojvodinu, Juznu Srbiju.. I dodje ti covek kao sto si ti meni javio napisao i kaze: Jebga brate, ja sam pratkican i pragmatican.

Kosovo nije vise nase, to je cinjenica, sto ne znace da nece opet biti, mozda se i mi iz Bosne prikljucimo i napravimo jednu veliku Srbijetinu. A mozda svi nestanemo, onako djuture, pod jednom kruskom koju ce munja pogoditi. Opet kazem kad su mogli nasi preci 500 dina da zive pod Turcima, uvek imajuci na umu slobodu i samostalnu Srpsku drzavu i kad su znali da ce je dobiti pa makar za 1000 godina onda mozete i vi da imate obraze i ne priznate nezavisno Kosovo, pare necete dobiti, sta vas kosta da ga ne priznate.. A ako ga priznate gubite obraz. To se moze porediti sa curom koja bi se jebala za 1000 maraka a naravno ne bi za 5 (Kurva je, sad se utvrdjuje cena) Toliko od mene, necu se vise javljati jer mislim da je ovo javio napravio da potpaljuje i priznajem da me je potpaliio. Zdra'o

ВИДЕЋЕТЕ ВИ КАД СЕ ВОЈВОДА ВРАТИ ИЗ ХАГА!

i šta ja da radim sa tih 100 000 ? da otvorim firmu? pa da propadne za pola godine ili da me ucmeka neki mafijaš jel mu smetam u poslu?

nisi mi odgovorio na pitanje u onom postu....

ВИДЕЋЕТЕ ВИ КАД СЕ ВОЈВОДА ВРАТИ ИЗ ХАГА!

Vvati ?

Ognjetina, tamo je moje imanje..znači imam puno prava da pitam...zašto bi te neko ucmekao ako svi imaju lovu? i zašto bi propala firma ako svi imaju lovu?...

i nije isto, ovo poređenje za Šumadiju... Šumadija je u Srbiji..još...

sunshine nebeska srbija ne postoji..postoji jadna, bedna, okrnjena srbija...siromašna pre svega...

Kako to da mi se ne uklapaš u sliku čoveka sa Kosova Javio? Poznajem dosta ljudi odozgo, sa Kosova, a što se tebe tiče glavu bih dao da si rođen Bgd-u.

eto Virtual...tako nekako...valjda što sam prevazišao okvire...:)

Čuj zašto bi me ucmekao... pa da crkne komšiji krava eto zašto...

BiH, al federacija! ko će to da kupi...