Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ahahahaha,vid' Borka :)))
Vuhuuuu!! Hvala, Gogo, hvala! :))
Inace, sta se radi kod vas?
Borko ima najbolji avatar na vuki.
Фала Пуфно :)
Ма згубидани се. Телефон, изем ти телефон...
cenim da je Borko sam nacrtao svoj avatar ;)))
Nema na čemu,Pufi,koleginice :))
Slikuckaš li nešto? :)Ja još uvek niš'..
Pa fino crta. :D
Nista, ni na pamet da mi padne. Olenjila sam se mlogo. -.-
Borko,prijatelju,KUPI,PRIUŠTI sebi taj telefon.
Bićeš srećan,malo će da te jede savest što si dao lovu za to,ali-de,dozvoli sebi malo luksuza.
Počasti se,bre!
Pa nećeš da ga ukradeš,nego da ga platiš svojim parama.
Tako i ja radim.Mene sad opseda jedna (lažem,više njih) haljina..božanstvene,ne zna se koja je lepša. ;))
Мене опседа та једна. И проблем је што то иде преко мреже, па око кинте и начина плаћања...
Иначе, аватар сам у неку руку сам радио, принт скрин је био :) То је један од мигова са мсна, шашавко, њега највише користим :)
A vidim ja poznata mi slicica nesto. :)
Opsedaće te večito taj prešsssssssssss... :))
UzNi ga,dadni sebi malo radosti u životu!
Ako kreneš sa tim-mreža,plaćanje..ne'š nigde stići!
Ili tražiš razlog da ga ne kupiš,pa da posle uživaš u svojoj muci?(Pišem ovo po svom iskustvu-da se razumemo) :))
Ne! Lepo ti kažem-jedared se živi i pazari to čudo,tako i svi ostali kupuju! :))
Па ето виш Пуфно, увек делујем познато :)
Е веома сам близу да га узмем! Али нема кинту да га кешнем него морам преко мреже. Мука жива. Мада сам на постпејду одавно. Нема га како ваља у мтсу, а они имају најбоље тарифе. А баш ми је пуко мозак, мора да буде тачскрин па то ти је!
Hocu i ja telefooon!! :(
Ali ne smem na racun, ima mi skinu kozu sa ledja. Lopovi. -.-
Ja sam ti za te pakete i komplete total dezinforme-ja sam na pripejdu,platim i to mi je..
A ni Telenorove " komplete" ne rabim,pa se ni tu ne razumem :))
Al' razumem šta je čežnja! :)))
Заправо, много је јефитније на рачуну, али мораш прво добро да видиш шта и колико користиш. На рачуну сам неколико година и нисам се нимало покајао. Ресетуј телефон и два три месеца гледај колико причаш (уз нове пост тарифе обавезно гледај и број позива) и колико порука шаљеш, и наравно колико те то кошта. Онда видиш постпејд тарифе, и идеш на прву тарифу изнад трошења минута и порука (и тад ће вероватно бити јефтинија). И онда узмеш ту тарифу пар месеци ради пробе.
Теленор брије, за исте паре добијем два пута више него у МТ:С али тамо су очај телефони! :( Додуше, чуо сам да добијају нове у току недеље. Добили си у ХТЦ, али брије цена, и само за њих не важи акција шест месеци претплате за динар. Како ме муче :(
Baksuzi jedni! :))
Od sad samo tebe kontaktiram i konsultujem ako rešim da se bacim u to Vrzino kolo kompleta i paktova sa telefonskim kompanijama :)))
Ih, pa nemam vremena za to. :D
Ja sam ipak za verziju- uplatis kredit i to je to. Sad sam na o66, stize mi mesecno 1000 din i kad nestane ja uplatim ponovo i tako...
Ali me vuce nesto da uzmem telefoncic u telenoru npr, dvoumim se vec mesec dana.
Ljudi,ja sutra kod zubara,a vi o telefonimaaa!! :F
Ufonjala sam se od stra'!
Увек Гого, много кредита си код мене добила клопом ! :)
Мало поређење, ценовног ранга око 1000 динара. Морам напоменути да разлика драстично скаче у корист МТ:С-а како се диже ценовни ранг.
Теленор, 950 динара, 150 минута, 500 порука и 500мб.
Телеком, 1150 динара, 300 минута, 600 порука и 600мб.
Вип, 1200 динара, 325 минута, 325 порука и 325мб.
Popij neki smiric. :)
Заборавио сам да додам да хоћу телефон да висим на нету, па гледам тарифе са мегабајтима. Такође, МТ:С даје могућност да при потпису уговора на две године шест рата платиш динар.
И једна битна ствар, не знам да ли сам напоменуо, заокружује се на минут. Минут и три секунде се рачуна као два минута, безобзирне лоповичине!
Само храбро Гого! Сутра увече има да се смејеш самој себи јер је све прошло ок!