Ко последњи победник (111)

1. Nije bre,to je uradio i Nidža,sadašnji nick-Penzioner :)

E da ga jebeš...

Čo je ušao u matematiku kao drugi čovek koji je obrisao pobednički post!

2. Kad ću ja da pobedim već jednom?!

3. Ovo može da se klasifikuje kao fejl. :)

4. Što fejl? :P

Mess, ti možeš kad 'oćeš...boli te kita moderatorska. :)

5. Nego, jel ima neko neki baš dobar film da preporuči da skidam? Baš mi se gleda :)

6. Fight club, ako nisi gledao.

7. Nego, jel ima neko neki baš dobar film da preporuči da skidam? Baš mi se gleda :)

Kings speech - onaj što je dobio oskara za najbolji film. Drama, ali dobra :)

8. ЈА би цео филм снимио само на основу реченице "златни делишес" и добио би оскара гарант....
    http://www.youtube.com/watch?v=olqZ_dZ6PL4

9. ФАЈТ КЛАБ ЈЕ КЕВА

10. Aj staviću Faj Klab i taj Kraljev Govor. Još neki? :) Čao Tufno :)

EDIT: I natnat :)

11. Kings speech - onaj što je dobio oskara za najbolji film. Drama, ali dobra :)

To ono kad kralj uči da priča?
    Nisam gledao ceo, ali delovalo mi je glupo... :P

12. Ма златни делишес је кева .....

13. The Game isto jebe.

14. Pozzz,Nato! :))
    Kako se seki dopao poklon? :))
    Bilo lepo? :))

15. Ма ГНЕВ ЈЕ КЕВА

16. Ćao natnat.

To ono kad kralj uči da priča?
    Nisam gledao ceo, ali delovalo mi je glupo... :P

I meni je delovalo glupo dok ga nisam odgledala. Dobro, ukusi su različiti, samo rekoh šta mi se svidelo.

17. Iz koje godine je Fajt Klab?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.