Ко последњи победник (111)

1. 'Ajde,bež'te s foruma da pobedim bre!
    Da l' je više red? :)))

2. А иначе волим да јурим и да га газим , спуцао сам лика одпозади нисам могао да укочим колко сам се залетео.
    Неколико пута сам могао чеоно да се спуцам у возила из супротног смера у кривинама , само ми излете , ко флеш ....

3. nije gogo, danas ja pobjedjujem iako je dan zena : )

4. Отишо сам до кладионице

5. Ja nikad nisam pobedio! Pu!

6. Neces ni sada pobjediti, ja pobjedjujem : )

7. Ja ne moram da pobedim, samo volim da budem ovde... :)

8. Ja ne moram da pobedim, samo volim da budem ovde... :)

Divota. :)

9. Znate neku komediju dobru?

10. I šta radite sem što se svi trpate u poslednji post? :)

11. Mene su zarazili takmičarskim duhom ovde,na Vuki!Sami ste krivi :P
    Ranije sam i ja,kao Jaca,samo volela da se pričam,ali od tolikog "takmicizma" nisam mogla da ostanem ona stara! :)))

12. Trpamo se. lololo!

13. jes' -za računarom se trpate,kekekekeke :)))

14. Gogo, sad bih postavio jednu sliku da vidiš, al' će me banuju. :)

Črčoooo :))

15. P' šta radiš? :)

16. evo razmisljam sta bih mogla da rucam :)

17. Napravi spagete sa sampinjonima i paradajzom, odlicni su, ja preksinoc pravio : )

18. Ja ću pomfrit. :v

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.