Ко последњи победник (111)

1. Baš će mi kava odgovarati, ova me blentara boli...

2. Jel ima neku tacnu ishranu po krvnim grupama?

3. Ja ne jedem po krvnim grupama nego po traci u menzi. i zdrav sam kao konj, što bi rekla moja doktorica.

4. Ja jedem šta stignem.

5. Za sta ce ti to?

6. Zdravo!!! :)

Šta se radi, osim što je Dub vrlo verovatno gladan? :)

7. E, nama rekla prof. biologije u srednjoj da to nema veze sa krvnim grupama...

8. Caki, to su gluposti, veruj mi.

9. jacka, kako si samo pogodila? a jeo sam danas 4 puta, imao sam i jednu užinu, ali da ne pričamo o tome. Ljudi, gledao sam danas Montevideo i nije loš film, kao i Robin Hud, uvod za idući dio, samo na naš fazon, pa je bolje, ali sve je moglo da stane i u sat vremena...

10. Dobro, sta onda valja?
    Kako da izvucem ovog Bambija iz sebe?
    :)

11. jacka je uvek raspolozena, kad ona dodje na temu ulepsa mi dan sa njenim smajlicima. :)

12. Joj, Jacka, otkad se nismo videle :)) Gde si ti? :)

Evo i Nata kaže da to nema veze...

13. Znam, Dube, da kad god dođem, ti skapavaš :))

E, svi hvale, taj Montevideo, a ja nikad da ga odgledam...

14. Ako imaš viška hrane šalji gladnicima kojima nikad dosta nije i koji ne mogu da se debljaju...

15. Caki, prekini da se prezderavas. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.