Ко последњи победник (111)

1. Samo smanji Caki, ništa drugo za početak.
    I ja sam gledala preksinoć Montevideo, ali meni se uopšte ne sviđa, nema nikakvu priču, sve je zbrkano i ne vidim ama baš nikakvu poentu. Mislila sam da će da se spremaju za SP, a oni se mlate i pizdaraju...

2. Ne prezderavam se, majke mi...Fakultet me goji. Kurva jedna.:)
    Ima se ispisem...Ne mogu vise da podnesem ovu kilazu.:)

3. Joj mene si nasla da farbas. :D

4. Jao, žene, da sam žnala da ćete mi se tako obradovati zapljunula bih se i ranije pošto nisam imala vremena. :)

forget, stvarno, sto godina... :)

5. Kako mene fakultet ne deblja, mamu mu jebem, izjedam se od sikiracije, i cigare sam ostavio i alkohola sve manje imam u krvi, i sve pare potroših na 'ranu i opet ni makec, pa dokle više ovako, jebem li ga?!

6. Zene odoh da spavam...
    Da svalim svoje masovno telo u ponjave.:)
    Aj cao svima...

7. Imaš rastegljiv želudac :)))))

8. Pa nisu sve žene, jebem ga. Evo došao je Pekky.

9. I muske zene, laku noc...:)

10. Laku noć, Caki...

Dobro veče, Peki :)

11. E, ako ćete da se podgojavate ja da begam? :)
    Neću da se zarazim... Ne treba mi to. Samo ću sa Dubom da blejim... :)

12. ćao kakana, staklenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa đe si

13. Оће то од тих метала из боја ...........

14. OdoK i ja. Pa pa... :)

15. Ko je ostao? Aj na parove razbrojs!

16. jacka, kod mene ne mo'š ni glistu da dobiješ, izuvijale se pa ne mo'š izvući.

17. Zdravo ko je stigao, i ćao ko odlazi... :)

Ko će vas propratiti...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.