Ко последњи победник (111)

1. Јак сам је , проћи ће то само......

2. Laku noć svima... I ja bih mogla na spavanje al sad mi se ne da... :)

Vi se družite, ko da me nema ;) Ne dajte se omesti :))

3. Valjda se neće odužiti... Imam neprijatnih iskustava sa temperaturom, zato ja to odmah predupredim, pre nego što ode preko 40.

4. Svi pobegli kad su čuli za bolest na temi... Eto, L@ki, ko boginje da imaš... :)

5. Ma tu sam ja, nego mi bilo skrnavo da se kuckam sama sa sobom, nisam videla da si i ti tu. :)

6. Tu se ja motam... :)

7. Сте прележали богиње?Мале и велике? ЈА јесам , мале као клинац а велике пре 3 године ..... било ми је страшно ..... нисам излазио из јебене собе , нисам смео у огледало да се погледам а лице ми је било нон стоп бело од оних прашкова што се стављају.и цело тело......ухххх ужас..

8. Ma i ja, ali ću uskoro u horizontalu.. Treba se i sutra trovati skriptama. Uf.

9. Jesam velike, neposredno pred bombardovanje, a male nisam još uvek.. Nadam se da ih neću dobiti kad ne treba. :/

10. Ja samo velike, u sedmom osnovne, direkt za Novu godinu... Smor... Još i mama sa mnom, pičkarala me je mesec dana. :))
    I volela sam da ih probušim, imam sad na čeli rupicu. :/ :)

11. Hahaha, ja imala jednu ogromnu u obrvi, i nisam mogla da izdržim da je ne čačkam, mislim se boli me uvo, ne vidi se od obrve.. E onda sam se 2 godine kasnije smorila kad sam prvi put počupala obrve. :)

12. Hahahahahaa, e 'bem ti ženska posla... :)
    Kontam da sad imaš kul isprekidano. Stavi neki pirsing da popuniš. :))

13. Ma na početku obrve je, smorina. :) Nije isprekidano, samo moram da nosim tanje obrve nego inače što bih. Pomirila sam se da nikad neću biti Bruk Šilds i to je okej. :D

14. Njah... Ionako se ne oduševljavam...
    Mada su i moje u fazonu da mora ovako i ne može drugačije. Jako su široke, a retke pa ne mogu da improvizujem. Jedva nađoh zglavan oblik. :)

15. Добро вече. :)

16. Des Matrikse. :)
    Meni su asimetrične zbog prokletog ožiljka! Al' videla sam na nekoj reklami za parfem da i Nikol Kidmen ima asimetrične, i od tad se ne potresam uopšte. :D

17. Veče? Jel i ti čupaš obrve? :)))

18. Ту сам, ви о обрвама?

19. Pa vi muški samo o hrani pričate, možemo mi valjda o dlakama i odstranjivanju istih! :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.