Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Laku noć Dub!
Јак сам је , проћи ће то само......
Laku noć svima... I ja bih mogla na spavanje al sad mi se ne da... :)
Vi se družite, ko da me nema ;) Ne dajte se omesti :))
Valjda se neće odužiti... Imam neprijatnih iskustava sa temperaturom, zato ja to odmah predupredim, pre nego što ode preko 40.
Svi pobegli kad su čuli za bolest na temi... Eto, L@ki, ko boginje da imaš... :)
Ma tu sam ja, nego mi bilo skrnavo da se kuckam sama sa sobom, nisam videla da si i ti tu. :)
Tu se ja motam... :)
Сте прележали богиње?Мале и велике? ЈА јесам , мале као клинац а велике пре 3 године ..... било ми је страшно ..... нисам излазио из јебене собе , нисам смео у огледало да се погледам а лице ми је било нон стоп бело од оних прашкова што се стављају.и цело тело......ухххх ужас..
Ma i ja, ali ću uskoro u horizontalu.. Treba se i sutra trovati skriptama. Uf.
Jesam velike, neposredno pred bombardovanje, a male nisam još uvek.. Nadam se da ih neću dobiti kad ne treba. :/
Ja samo velike, u sedmom osnovne, direkt za Novu godinu... Smor... Još i mama sa mnom, pičkarala me je mesec dana. :))
I volela sam da ih probušim, imam sad na čeli rupicu. :/ :)
Hahaha, ja imala jednu ogromnu u obrvi, i nisam mogla da izdržim da je ne čačkam, mislim se boli me uvo, ne vidi se od obrve.. E onda sam se 2 godine kasnije smorila kad sam prvi put počupala obrve. :)
Hahahahahaa, e 'bem ti ženska posla... :)
Kontam da sad imaš kul isprekidano. Stavi neki pirsing da popuniš. :))
Ma na početku obrve je, smorina. :) Nije isprekidano, samo moram da nosim tanje obrve nego inače što bih. Pomirila sam se da nikad neću biti Bruk Šilds i to je okej. :D
Njah... Ionako se ne oduševljavam...
Mada su i moje u fazonu da mora ovako i ne može drugačije. Jako su široke, a retke pa ne mogu da improvizujem. Jedva nađoh zglavan oblik. :)
Добро вече. :)
Des Matrikse. :)
Meni su asimetrične zbog prokletog ožiljka! Al' videla sam na nekoj reklami za parfem da i Nikol Kidmen ima asimetrične, i od tad se ne potresam uopšte. :D
Veče? Jel i ti čupaš obrve? :)))
Ту сам, ви о обрвама?
Pa vi muški samo o hrani pričate, možemo mi valjda o dlakama i odstranjivanju istih! :)