Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sviiiiiiiiiii! Mnogo vas ima, da vas ne imenujem pojedinačno, radi uštede tastature. :)
Ćao, kolegince :) I poz, Staklena :)
Dube, da nemaš ti neke gliste u stomaku? Ili eventulno leptire, m? :))
Slušam saundtrek iz Pirata sa Kariba :D Vaj iz d ram olvejs gon?
Мислим да имам температуру ................. нисам сигуран...
Nema kod mene leptirova, a ni glisti, sve ja to svarim. Jedino ne bih mogao kerovinu da svarim, ni mačetinu, muka mi od same pomisli na to kao hranu. Više nisam gladan, sam sam sebi ogadio večeru, koje nemam, tako da mi sad dobro.
Ko o čemu...
...mi o svemu...
Laki, pa izmeri temperaturu...
Joj, Dube, samo na hranu misliš, ccc...
L@ki, ma to si se prevežbao! :))
staklena, moja tastatura zveči ko crkveno zvono. Ali radi sve i jedno dugme. :)
Ne mislim, mislim na nešto drugo, ali neću da pričam svašta. Jack Sparrow je išao kod Živojina Mišića na poduku.
Hm, ja volim zvuk crkvenih zvona. :) Aj se menjamo!
Ti si neki fiiini... :) Nisam tako navikla pored L@kija i Kike ovde. :)
staklena, ne dam, volim i ja :)
Društvo, otišla sam, treba ustati u 7... Poz!
Нема шта да мерим сада сам сигуран , "ломи ме" , боли ме глава онако тупо и имам неко тупо севање у мишићима ..........
Него , ово девојче има крајње занимљиву причу , одслушајте , има свашта да чујете ... :))
http://www.youtube.com/watch?v=ugz4GmrspB4
Mislim da ću da idem da spavam...
Ja sam riješio da večeras legnem da spavam prije 12.
Laka noć Nato!
Laki, popij brufen ili šta već imaš pri ruci. Temperatura smara.
Znači, ostadoše Staklena i Laki.
Pazite šta radite, noć ima čudnu moć :))))
Hahahahaha! Nato, ti znaš da se ja čuvam za onog pravog! :D
Laku noć ljudi.