Liga šampiona!

1. :))
    одлучујућа али само на тренутак матори, кад заблиста на моменат у следећем се већ угаси, оћу да кажем да је то неко тренутно стање где је разлика ем минимална ем самим тим није пресудна и није толико велика да нпр. одлучи текму између та два клуба.

2. Ma uvalim im svima kurčinu, cijelih 7 centi!

Večeras Man Utd igra sa Galatom, jedva čekam da počne. Kurve ne prenose tu tekmu, jebo ih Bajern u pakaš.

3. а што не навијаш за фенер? мисим иначе људи више воле галат ал не знам што

едит: у ствари не сацам се сетио да пазарци су као братски са фенером

4. а што не навијаш за фенер? мисим иначе људи више воле галат ал не знам што

Galata je stariji klub, zato. A i igrali su mi dragi igrači tu, poput Riberija, Hasan Sasa, Mondragona, Umita Karana, Saše Ilića, Žardela, Sabrija, Misimovića, Jilmaza, ...

5. JA SAM SOZRENA I JEDINI JA MOGU DA KAŽEM DA SAM BOSANAC JER JE OZREN CENTAR BOSNE OVO OSTALO NIŠTA BOSNA NIJE JOŠ U PRASTARA VREMENA JOŠ JE SVETI SAVO REKO

"Није бабо расковао благо
    на наџаке, ни на буздоване,
    ни добријем коњ’ма на рахтове
    већ је бабо похарчио благо
    све градећи многе задужбине.
    Рачу цркву украј воде Дрине,
    И Папраћу близу Борогова,
    И Возућу крај воде Криваје,
    Озрен цркву насред Босне славне,
    И Гомељу на граници сувој,
    Моштаницу у Крајини љутој..."

i imam puno pravo da kažem da će Manča karati turčine.

6. Tores zabija večeras staroj dami.

7. el ima prenos negde? btw real-siti je bio najneizvesniji highlights koji sam gledao u zivotu..jbg, nisam imao zivaca da gledam preko neta, koci se previse..

8. А Шукур Чампи? Не мере се причати о Галати без Хакана Шукура :-)....

Бем ти Милан.... Онај Пацини има да нам буде као Бербатов у Јунајтеду, забије три, четири гола на једној утакмици и после пет, шест утакмица лади јаја.... 0-0 са Андерлехтом.... Серија А пропада и пропада.... Макар Челси и Бајерн дураде нешто....

9. Како их ојеба кратко мајко мила.
    ОСКАРУ ОПЛОДИ МЕЕЕЕЕЕЕ

10. jebi ga, evropski šampion objašnjava fucu :)))

11. Je l' ovo moćni Spartak poveo 2:1 na sred Nou Kampa ili sam ja loše video?

12. postovah ovo greškom na temu za fantasy lolo

Evo sad rekli da ne mogu sa 30% pretplate da prenose i partizan i ligu šampiona
    NIJE TIJANIĆ KRIV MI SMO GOVNA
    Samo mi nije jasno što onda nisu ostavili da neko drugi prenosi ligu šampiona ko svet a ne ovakvo govno

13. haha vid stvarno spartak vodi
    JEBI MIDZETE

14. BRAĆA RUSI JEBU KURCEM U PIČKU NA SRED ĐUZEPE MEACE U SRED BARSELONE I KAMPNOUA!!! JEBI

15. Pa majku im jebem u pičku baš! Imaju pare da otkupe, a nemaju da puste. Jao, sad treba uefa da ih odere jedno 2-3 miliona. Pre par godina su im već uzeli pare za ovakvo glupiranje.

16. Dade ga Mesi patuljak i to glavom. PU!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.