Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sto nece... ako Anceloti ukapira da ipak treba da sansu Anelki(umesto Toresa) i Kaluu ili eventualno da vrati Mikela... da Baneta stavi mesto Bosingve a nekog drugog na mesto Baneta, najbolje Aleksa ako se oporavio...
kladim se da ce Tores opet da igra cijelu utakmicu. jbg nije Abramovic dao 50 miliona da bi ovaj sjedio na klupi, mislim da Anceloti ne smije da ga izbaci iz tima i to je problem...
pa znam ja to, ali opet, neka ga izbaci ranije ili neka ga ubacdi kad povedu 0:2
Bez ljutnje, ali meni zaista nije jasno kako neko može da podržava Čelzi, da ne kažem - navija za njih?
To su jebeni plaćenici, armija za novac. Čak su im i navijači kupljeni. Od Anjelke nisam video većeg plaćenika.
Čast izuzecima tipa Lamard i Teri koji su tu već niz godina i igraju iz ljubavi.
Kažete ljigav Mančester?
Mančester igra kao zmaj, samo mu drugi zavide, pa kenjaju.
Mačester ima jednog Van der Sara koji ima 40 godina a brani i baca se kao da je 20 godina mlađi. Golmanska institucija.
Ima jednog Gigsa i Skolsa koji su možda najbolji tandem ikada, već 20 godina skoro.
Ima jednog Vidića i Ferdinanda koji su mašine za ubijanje, koji kidaju kao da im je poslednja utakmica u životu.
Imaju Evru, koji je možda i najbolji levi bek na svetu.
Da ne nabrajam sve ostale i šta rade i mogu.
I naravno, imaju Fergusona, koji je ne bog otac, nego roditelj boga oca za sve ostale menadžere, jer je od svakog tog menadžera koji je sada mudo neko tipa Guardiola, Murinjo i kompanija, jedno 15 godina više bio menažer i ima iskustva sa tim koliko niko nema.
Tako da nemojte da serete o Mančesteru, pogotovo ne vi koji ''navijate'' za Čelzi, jer to onda ispada toliko smešno da iz smeha u žalost prelazi.
Laku noć.
To su jebeni plaćenici, armija za novac. Čak su im i navijači kupljeni. Od Anjelke nisam video većeg plaćenika.
Čast izuzecima tipa Lamard i Teri koji su tu već niz godina i igraju iz ljubavi.
Kažete ljigav Mančester?
Mančester igra kao zmaj, samo mu drugi zavide, pa kenjaju.
Mačester ima jednog Van der Sara koji ima 40 godina a brani i baca se kao da je 20 godina mlađi. Golmanska institucija.
Ima jednog Gigsa i Skolsa koji su možda najbolji tandem ikada, već 20 godina skoro.
Ima jednog Vidića i Ferdinanda koji su mašine za ubijanje, koji kidaju kao da im je poslednja utakmica u životu.
Imaju Evru, koji je možda i najbolji levi bek na svetu.
Da ne nabrajam sve ostale i šta rade i mogu.
I naravno, imaju Fergusona, koji je ne bog otac, nego roditelj boga oca za sve ostale menadžere, jer je od svakog tog menadžera koji je sada mudo neko tipa Guardiola, Murinjo i kompanija, jedno 15 godina više bio menažer i ima iskustva sa tim koliko niko nema.
Tako da nemojte da serete o Mančesteru, pogotovo ne vi koji ''navijate'' za Čelzi, jer to onda ispada toliko smešno da iz smeha u žalost prelazi.
Laku noć.
Ahhh, kao sebe da slušam :)
+1
i bambi za tebe dečače! :)
Стоји све ово, само никада не бих могао да навијам за клуб који води онакав смрад као што је Алекс Фергусон. На крају крајева, могу да симпатишем Челзи, или шта ја знам Арсенал, али наравно да навијам за Звезду. Као што би и сви требали да навијају за клуб из свог града. Као Енглези.
Sreća pa nismo Englezi.
Није то поента била. Причао сам о навијању, а не о стилу живота, инцесту, о томе како су говнари или на шта си већ помислио.
Na navijanje sam i mislio. Inače bih izostavio onaj dio o navijanju za klub iz svog grada.
Па они навијају свако за свој клуб, већином. Што је одлична ствар.
Ma meni je to debilno. Navijaj za klub koji imaš u srcu pa bio on iz tvoje ulice il bio iz Ulan Batora.
Па добро, АЛИ, не може у срцу да ми буде јебена БАРСЕЛОНА, циганштуре оне мале или шта ја знам, ЈУВЕНТУС или неки курац. Ако сам брате из Бања Луке на пример, навијам за Борац, волим свој град и свој клуб. То је некако природно. Да не спемујем више.
Jes Hugo u pravu, Sartida mi! :P
Тако је Хуго, царе!
Један је Нишки Реал!
Елем, осваја ко победи у полуфиналу између Барсе и Реала.
Ako si iz Banjaluke što ne navijaš za BSK? Ili one ojebine iz Valjekana?
Ako sam ja iz Doboja to znači da moram navijati za Slogu ili Želju?
Ne shvatam što u srcu ne može da bude Barselona ili Juventus, sasvim ne kontam. To je fudbalski klub, nisu dvije strane u ratu pa da moraš birati hoćeš kod svojih ili njihovih.
Dakle, po toj logici, ja imam da biram hoću li da navijam za Hajduk Rodić MB ili FK Kula ili POFK?
Jok.
'Čester.
jer ih niko drugi nece, zato su 20 godina u Mancesteru...
Boga mi Ferdinad kida po Ramiresu samo tako!!!
mozda kad Esli Kol ne igra...
to stioji, jeste ferguson strasan ali kjad on ode najebali ste... nece moci da se sastavi tim... Guardiola je kurac id trenera sto ce uvek i biti, ali Murinjo koga si takodje naveo kao primer je za mnogo manje vremena od Fergusona osvojio mnogo titula i to sa vise razlicitih klubova sto je, izvini, teze nego osvajati sa jednim klubom 20 godina... (ili koliko vec)
Sto se tice navijanja za svoj lokalni klub to je tacno, ali npr navijamja ze Bezaniju, pratio sam ih ranije, sad sam prestao jer nemam zelju da pratim prvu (mafijasku) ligu Srbije...
pratim samo rezaultate i tabelu i to je to...
ali ne shvatam zasto neko ne bi mogao da navija za neki drugi klub? to je nebulozno...
jer ih niko drugi nece, zato su 20 godina u Mancesteru...
Za ovo što si napisao sad si dokazao koliko zapravo ne znaš o fudbalu.
Toliko ne znaš da se ja više nikada neću upuštati u raspravu sa tobom na ovu temu.
Ovakvo nešto kada neko kaže i to mrtav ozbiljan, onda je vreme ili da se edukuje, ili da menja sport.
Ovo ne govorim navijački, nego generalno gledano.
EDIT:
Hoćeš da kažeš da je teže pokupiti stvari i preći u drugi klub pa sve ispočetka, nego se držati jednog kluba 25 godina i svake godine uspevati da osvojiš nešto, da uvek nadješ prave igrače za to i da nikada ne izgubiš volju?
Alal ti vera.
Alal ti vera.
Za 25 godina Ferguson je postao jedan od sinonima za Mancester... on zna kako ko dise i sve ih trenira od kada dodju u klub i uci ih kako sta da rade, a Murinjo (uzimam ga za primer jer si njega pomenuo) dolazi u klub koji je prethodno vodila neka svinja i mora da ih nauci sta i kako da rade( ne mislim bukvalno, nisu ni igraci bas budale), da se naviknu na njegov trening i on na njihovu igru... i opet osvoji nesto skoro svake godine, pa ti vidi...
auuu Ivo lupio si ga tu jebalo majku.... ja mrzim Mancester ali ta dvojica vuku klub vec neko vrijeme.
Sto se Junajtedove igre tice, oni igraju stvarno ciganski al jbg to djeluje za sad... i kao sto sam vec rekao ranije njih velikim djelom vuce Ferguson (i njega mrzim ali svaka mu cast jbg).
Murinjo jeste osvajao sve i svasta ali kad se pogleda on je uvjek imao grdne pare dje god da je otisao, i kad god je postalo gusto on je otisao (vidjeti pod Inter)