Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne navijam za Mancester(cak za njihove najvece rivale), ali Fergusonu svaka cast sto ce uzeti Premijer Ligu sa ovakvim timom i sto je dosao do zavrsnice Lige Sampiona. Covek zna znanje, nema sta. Nego, dvomec izmedju Celzija i Mancestera jos uvek nije gotov, setite se da je prosle sezone u odlucujucem mecu za titulu, Celzi pobedio Mancester 2-1 u gostima i uzeo titulu. I sad im je taj rezultat dovoljan. Vidim da ovde kao pobednika Lige sampiona ljudi vide pobednika spanskog polufinala. Ja mislim da ce titulu uzeti engleski klub, jer trebaju da se izjednace 3 najjace lige sa po 12 titula KES/LS. Malo cudna logika, znam, ali pogledajte osvajace prethodnih godina i videcete da je to sve dobro izbalansirano i da se smenjuju pobednici iz Engleske, Spanije i Italije.
ne daj Boze...
Uzece, al ZAMALO.
Hoce, hoce... cek se i zna koji!!!
Jes da sam Tobdžija od kad pratim fudbal, ali voleo da bih da Man.utd uzme ušonju samo zbog scene kad Nemanja diže pehar.
Ko god dobije engleski dvoboj, imace prakticno kartu za Vembli. Ne potcenjujem Salke, dobra su ekipa, ali vec ono sto su napravili je ipak njihov maksimum. A u finalu, na engleskom tlu, milsim da trofej uzima engleska ekipa. U svakom slucaju, cekaju nas zanimljivi mecevi.
Iskreno, iz dna duše mrzim Čelzi, ali bih pre i da oni dignu trofej nego prljava Barcelona. Bože, koliko su precenjeni.
Победник из меча Барса Реал ОСВАЈА ЛШ
A to će biti Barselona... :D
Ма ко зна, ко год да прође, биће леп двомеч
To stoji...Moraću otići tri sata ranije u kafanu da zauzmem mjesto. Prošli njihov derbi kafana bila puna ko šibica...
Јес, и код мене у кладионици дођу ликови 2 сата пре да обезбеде места
evo ja da kazem da Salke osvaja, cisto da ne bude da niko nije njih tipovao :D
и онда је чокалада завила фолију у мрмота
Mislim da je Čavez zaboravio da pomene Mančesterovu baba seru, koja je možda najbolja baba sera na svetu...
Ne da mi je nesto zao Celsija, ali je grozno da mnogo bolji timovi stalno ispadnu posle 1/8 i 1/4, a da ljigavi Mancester uvek igra zavrsnice.
+ i omiljeno. Imaju odlične igrače, dobrog trenera, al džabe kad odaju neki vonj ligavštine. Uvek neka ciganija, neki golovi u devesdesdesetom minutu, neki Solskjeri pičke materine, neki previdi penala(džudo zahvat nad Ramirezom), onda prošle ili pretprošle sezone jebemliga preko 10 autogolova njihovih protivnika u premijer ligi i tako...
Nadam se da će Šalke osvojiti(iako su šanse minimalne), kad Šahtjor već nema nikakve šanse. Ili bar Real ako ništa.
Ja Uvek ovu temu čitam u nadi da će neko nešto pametno da napiše, a samo čitam ovakve postove. Jebote, gde odoše ljudi koji prate fudbal?
Ja ne znam zasto svi otpisuju Inter vec? :P Ja kao ogromni fan tog kluba i dalje verujem u prolaz dalje..Sramotu koju su doziveli pre nedelju dana,moraju sami da speru sa sebe,i povrate postovanje koje su imali medju navijacima i klubovima,kao osvajac Lige sampiona...Salke je uzasna,uzasna ekipa,i stvarno se cudim kako su uspeli da odigraju onako.Neke kvazi ekipe u Nemackoj im daju po 3,4 komada,ne vidim zasto Inter,kao dosta kvalitetnija ekipa od njih,ne moze da ima uvali isto.Jeste tesko,jeste skoro nemoguce,ali i dalje postoji sansa.AKo ih otvore na vreme i odigraju kako znaju,bice to zanimljiv mec...Mada moj prvi favorit za titulu je Real,i drago mi je sto idu na Barsu,jer ako ih prodju,nece moci niko da sere da su se provukli itd,vec su u medjusobnom duelu dokazali da su bolji...I Mancester da osvoji,ne bi mi bilo krivo,jer je klub sa ogromnom tradicijom,za razliku od Celzija..Tako da sto se mene tice,sve sem Barse i Celzija dolazi u obzir,a po ovim rezultatima,to mogu da budu samo Real i Man utd,i naravno,Inter ako napravi senzaciju..
Ја сам вазда опредељен за Швабе... е сад сам опредељен за Шалке... И вол`о бих да они освоје! А реално нису за бацање... играју као Монако оне сезоне кад су отишли до финала... опуштено и без притисака, играју за публику за њих и веома им добро иде
НАПРЕД ШАЛКЕ!
Челси Манчестер...свашта ће бити
Salke mozda igra lose u prvenstvu i sa te strane stoji ovo sto kazes, ali Liga sampiona je kup takmicenje i zbog toga se razlikuje. Najbolji primer je titula Liverpula 2005 i Milana 2007. Liverpul je u toj sezoni zavrsio peti, a Milan, mislim, treci. Ono sto hocu da kazem je da postoje ekipe kojima vise odgovara ovakav nacin takmicenja i zbog toga dobro guraju u LS. Ne mislim da Inter moze da napravi cudo, vec su jednom uspeli da se provuku protiv Bajerna. Oni su svoju dozu srece ispucali.