Liga šampiona!

1. Fala čika Rajan, fala čika Runi.

Rekoh vam ja lepo, jedno su italijani, drugo je Mančester.

2. ГИГС БОГОТАЦ!

Иако не волим Јединство, обијаснили су вечерас...

3. Junajted je objasnio, još čekam Real da objasni nešto (samo u drugom polu-vremenu, jer sam igrao X-1), pa da pikamo Vembli.

4. Jeb'o gi 'itler što bi rek'o Dragiša Binić...

5. Junajted je objasnio, još čekam Real da objasni nešto (samo u drugom polu-vremenu, jer sam igrao X-1)

Такође (види пост на теми Кладионица). Убо сам Манчестер Х-2, кад бих и то убо мислим да бих частио пола насеља, па и да пукнем тај тикет..

БДВ, и иначе навијам за Реал и било би добро кад би победили сутра! :)

6. Nema nešto onih Šalkeovaca? :D

7. Ma daj, pa nemoj time da se hvališ, u pitanju su tri klase razlike.

8. Stvarno, ono sinoć nije bilo polufinale...

9. Sad se tek vidi koliko je onaj Inter sugav...

10. Pa to sam vam govorio 5 nedelja.

Nije Šalke toliko dobar koliko je Inter zapravo loš. Ne mož ti Mančesteru 5 komada dati tako kako ih je Inter dobio. Već mi žao Šalkea na Trafordu, Manšester ove sezone od svih takmičenja ima jednu nerešenu kod kuće i SVE ostalo pobede. Nadam se finalu sa Realjom.

11. ja sam se stvarno razocarao sinoc.
    msm Salke je bio prvi u grupi sa Lionom i Benfikom, a to i nije bas lako, onda je izbacio Valensiju 4-2 ukupan rez, i Intera 7-3, pored toga su izgubili samo jednu utakmicu u LS i to jer su imali igraca manje preko sat vremena, a kod kuce su dobili svakog do sad, i jebeno dodju u polufinale i igraju za 0-0 nije mi jasna logika. uplasili se sta li....

12. Kako su danas padale bukmejkerske glave na ostrvu. Onako loša postavka kvota se nije davno desila. Čak ih ni na poluvremenu nisu smanjili. Šalke?!

ja sam se stvarno razocarao sinoc.
    msm Salke je bio prvi u grupi sa Lionom i Benfikom, a to i nije bas lako, onda je izbacio Valensiju 4-2 ukupan rez, i Intera 7-3, pored toga su izgubili samo jednu utakmicu u LS i to jer su imali igraca manje preko sat vremena, a kod kuce su dobili svakog do sad, i jebeno dodju u polufinale i igraju za 0-0 nije mi jasna logika. uplasili se sta li....

Nije to bila ni logika ni taktika. Oni su hteli da napadnu...samo što se sinoć ništa nisu pitali. Da je junajtedu ušla prva šansa, uvalili bi im jedno 8 komada. Ovako je dosta i dva.

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/evra-podsetio-nazivali-su-nas-najgorim-timom-junajteda-u-istoriji-41489.html

Sećam se ovih izjava. Bile su to izjave velikih imena svetskog fudbala. Autorita. POSRALI su se i POPIŠALI po njima.

GGMU!

13. Junajted je tolko dobra ekipa da im i najgori tim ide u finale LŠ llololololo

14. Red je da Real uzme.

15. Junajted je tolko dobra ekipa da im i najgori tim ide u finale LŠ llololololo

Word.

16. Kako se vama čini ovo prvo poluvrijeme? Ja gledam preko adthea, a spor mi net pa to više dođe kao neki slajd šou, nego prenos. Ali mi se čini da je Real bolji i da ovi štrumfovi ne mogu da im prdnu. Ali gledao sam tek od 17. minuta.

17. Opet si smorila fudbal, Barselono !!!

18. Kako dosadna utakmica. Real je smorio.

19. Пу, матер им јебем каталонску. Могу лепо одма' да им поклоне трофеј. Пичке. Јесте да мрзим и овај Реал ал' сад бих баш волео да они прођу.

Стојановић болид, колико лик прати утакмицу, добро је да је сконт'о и после пола сата да је пао црвени картон.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.