Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Педро је пичкетина, и за рођендан кад будем дув'о свјећице има да пожелим да га неко изнабада поштено, да има разлог да се превија.
Боли ме курац мање-више за оба тима, ал' ове цигане из Барселоне не могу да поднесем, нема шансе. Надам се само да ће Манчестер моћи нешто против њих.
Barcelonu sram da bude. Za života nisam gledao utakmicu sa više proseravanja. Pedro i Maskerano u lutkarsko pozorište. Mislim da se takodje u životu nisam iznervirao kao sada gledajući ove likove. Ronaldo maneken, govorio sam pre. On je za par likova iz Barce Iron Man 91! Ja ne mogu da verujem kakve su to plačipičke i foliranti, pa to je nevera. Pa joooj, doći će im Nemanja i Rio u duel, dabog da se onda previjali, ali zbog pravih bolova, pa da bude fer.
E baš to!
E jes' vala Nemanja je već rekao da ga nije strah od duela i povreda, on je oženjen čovek, fizički izgled mu nije toliko bitan. Tako da će pasti sakaćenje :)
A i nekako mi ne ide ovakva foliraža pred jednim velikim Mančester Junajtedom... Ne pije vodu cigani.
E, da, i sudija je konj. I garant mu smrdi iz usta, pa nije mogao da nađe curu, pa su mu dali ovi pederčići iz barse da ih trpa, pa je zato svirao sve u njihovu korist. Kuja.
A ovi koliko se valjaju po travi, kao da je pao sneg, pa da uživaju u zimskim čarolijama i prave anđelčiće. Pu, ispadoše creva na lakat. A u peršun!
Каква су говна и једни и други. ПУ! Како бих волео да Јединство размонтира ове говнаре у финалу. Барселону мрзим још од оне крађе у полуфиналу ЛШ против Челсија, зато сам навијао вечерас за Реал, који је руку на срце дебело оштећен. Мада и једни и други су класична шпанска гамад, дабогда се угасили...
JEBI BARSO smrdljivi real!
U finalu dva moja omiljena tima, jebe mi se ko će da pobedi, kad igraju ko zmajevi i jedni i drugi.
Šta i ti voliš Šalke?! Fino za vidjeti. hehee
Вид' ово, ја написао пост малопре пре него што сам отишао да једем, и ово чудо га прогута...
Елем, Барси свака част за игру, али појединци из њиховог тима заслужују шамарање само тако. Педро, Маскерано, Бускец. Маскерано највише.
Iniesta još jednom pokazao da je majstor.
de bleker je pokazao da je govedo
Slepac!!
a dok je bio u Liverpulu bio je mudina od igraca! sad je cigan jebiga, a zasto? ja ne znam, zapitajte se vi navijaci Barse....
Jesu najbolji, ali ovo je stvarno sramota. Zbog Pedra, Maskerana, Buskeca i Pikea sam blizu toga da oteram u pičku materinu i Ligu Šampiona i strani fudbal i sve.
Kad već moram da gledam valjanje po terenu i grimase kao da su im u najmanju ruku odsekli noge, bolje da gledam Ninkove, Koromane, Lazevske, Lazetiće i kompaniju.
pa jedva čekam finale protiv mančestera. kurac će dvometraši nemanja i rio a daju da ih nabadaju ovi cigančići. pa jebem im mater bezobraznu, ne znam da l će fergusona ovako da izjebu. ničija nije gorela do zore, ima da im jebu mater menčesterovci, pa da vidimo!!!
edit: oduševio me sinoć onaj lassana diara, dobro odigrao, stvarno!
Ја би много волео да их Манчестер разгузи, што је немогуће, па би онда волео да их Манчестер добије 2-0, а то је могуће, тако да би волео да Видић подигне пехар. Такође бих волео да се она фегетчина Маскерано повреди, пичка ли му материна комплексашка.
У сваком случају ВИДАРА КАПИТЕНЧИНА!
И да додам, Барса ово такмичење лагано претвара у Лигу шампињона.
Kao što rekoh, svejedno mi je ko će da osvoji LŠ, pošto objektivno igraju dve najbolje ekipe i dve ekipe koje igraju NAJLEPŠI fudbal.
Videti Nemanju Vidića kako podiže pehar bi zaista bilo neprocenjivo, ali ne bih bio tako siguran kao većina ovde da će lako da izadju na kraj sa, kako ih vi omalovažavajuće zovete, kepecima, midžetima i slično.
Samo se prisetim kako mu je Eto one godine u finalu "slomio kičmu" u šesnaestercu, i kako je ovaj mali, kako vi kažete, patuljak zabio gol glavom.
No, na stranu Vidić ovaj put, u njega ne vredi da čovek sumnja, ali onaj Ferdinand zna da bude takva rupa, da ne bih smeo da tvrdim da neće neko sranje da napravi. Suština cele priče je da mislim da taj čovek ne bi bio ni 50 posto od ovog što je sad da mu nije čika Nemanje. 100 puta ga je izvadio iz govana. Malo je ustvari reći 100 puta.
Браво браво, судија играч утакмице, лепо их је покрао"!
Navijač sam Reala, već puno godina unazad, još od Mijatovića. Šukera, Jera itd.
Mislim da je sinoć neosnovano poništen prvi gol Reala, ne kažem to navijački već objektivno. I ne tvrdim da bi Real prošao ali bi svakako bila bolja utakmica, ako ništa drugo da malo vidimo i Barselonu da se preznojava, jer uglavnom dobija sa nekoliko golova razlike.
Što se finala tiče, Junajted očigledan favorit za ulazak, tako da biće dobar meč, a nadam se da će Čiča da postavi dobru taktiku i uzme trofej. Fino bi bilo.
Jebi Barso!
Voleo bi ja da Vidić podigne trofej, al Barsa je Barsa.