Liga šampiona!

1. Ja pomislio skinuce ga scesni al ovo ne bi odbranilo ni tri golmana. Jebes ga mnogo bi bilo posle sinoc

2. Prvi put u životu sam navijao da Real ispadne, ipak, penal je čist

3. Badvajzer nemoj da pratis na rezultati.com pa kenjas ovuda

4. Da druže penal je bio

5. Deset minuta se prepirali oko penala

6. A ciganj pada celu utakmicu na najmanji dodir, i onda ga da iz penala kao i uvek i onako se ciganski raduje, bravo majmune dabogda umro

7. Penal čist kao suza ali nije trebao crveni bufonu moje mišljenje

8. Jebem vam majku u pičku lopovsku cigansku, Juventusu u prvoj ukraden penal za duplo gore krljanje jebem ti govno britansko lopovsko genocidno, jebeš mi mater da ako jednom odem u smrdljivu bljutavu usranu englesku ne uzmem da potražim govnara i userem ga od batina
    Zbogom braćo, i molite se za Romu!

9. Pa realno je trebao jer ga je gurnuo ali mogao je da mu progleda kroz prste, ovako zavrsava karijeru ko zidan

10. Шта ти је класа, нема он нешто да се збуни, да се поколеба, пљас одлучно јако горе.

11. Нисам имао где да гледам. :/

12. Pa sta seres onda

13. ja samo ne znam zašto bufon nije zakucao sudiju u glavu, ionako se oprašta

14. To laki. Rutinski gore jako nema boga da se brani samo treba imati muda sutnuti tako

15. I sa eufratom se slazem trebao je nabosti i njega j ovog malog sto je pao nevezano dal je penal ili nije

16. Bobrok u pravu za penal za juve u prošlooj

17. džabe mu što je mašina jebena kad je govnar onaj ciganjski uvek bio, zbog toga će mi uvek biti

mijesi >>>> ronaldo

18. A i da je omašio penal imali bi 30 minuta da mrcvare Ščensnog sa igračem više

19. Pa bas je ronaldo > mesi jbg 0:3 i 1:3

20. Mesi bi omašio ovaj penal sig

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.