Liga šampiona!

1. Lagano dve najveće institucije fudbala prošle večeras, jbg prošao bi Real i bez ovog penala koji je bio čist. Nadam se da će ih fortuna pogledati da se ne sretnu u polufinalu da bi mogli da otresu buraniju koja je juče prošla pa da imamo najjače finale zadnjih ko zna koliko godina.

2. Gledaj šta je ljudina, a gledaj ovog mesija grbavog. Haha koji ljakse stavio poljubac kao tetovazu hehe kao kapiras aluzija na pusenje

https://footytool.com.ng/wp-content/uploads/2017/09/DJUE-iTUIAU1vV7.jpg

Ovo kraj cojeka nije proslo.

3. Fadjo potpisujem svaku rec

4. Ljudi se tetoviraju sa 18 godina on se sad setio kao pustio bradu skinuo onu kosicu metalac iz tesle

5. Haha druze, pa kako ce se da li real da li bajern, nebitno isvrsavati po liverpulu nisi svestan. Pa znas li ti da ova odbrana liverpula nikad nije ugostila neku malo jacu fudbalsku instituciju, pa silovace ih, bukake gangbang 5-0

6. AJDE PI*KO AKO SMEŠ OVDE JAVNO DA SE KLADIŠ
    AKO SE SRETNU REAL-LIVERPUL
    LIVERPUL PROLAZI >>> tebe banuju doveka sa tog tvog profila
    REAL PROLAZI >>>>>> mene banuju doveka sa mog profila

7. Zamislite samo koje ce to plakanje biti po internetu kad Real natovari
    Liverpula i osvoji LS, i Ronaldo uzme Ballon D’oir ispred nosa Salahu haha

8. Moze zapisite ovo modovi

MOD EDIT: Ubelezeno

9. I onda taj isti Salah predje u neki PSG, Bajern, Barselonu ili upravo Real, i Mitke i njemu slicni krenu da kunu moderni fudbal, liverpul sl sezone zavrsi 7. na tabeli, opet jovo nanovo

10. Јебо ли ти Митке мајку у сред пизде усмрђеле.

11. Realan scenario ovo maestrovo skroz, dobio 150 miliona za Salaha i za te pare opet dovedu 7 Lazara Markovića i posle im kapitalizam u fudbalu bude kriv kad ispuše od nekog Barnlija za ligu evrope.

12. Пичко кедна, идеш за мном по форуму и само провоцираш без да сам ти ишта реко. Да Бог да ти биткоин дошао главе, уштво.

13. Niko da pomene da je Real bio bolji i da 1-3 rezultat nije bas oslikao stanje na terenu

14. Nema šta da mi dodje glave kad sam rešio dugove, a i ne provociram te nego te uzimam za primer jednog dživdžanizma današjice, svi ste isti kao preslikani, sirotinjski odgoj i mentalitet:

navijamo za liverpul
    navijamo za zvezdu
    mrzimo bogate
    voršipujemo uslovno rečeno sirotinju
    mrzimo čelzi
    mrzimo real
    mrzimo siti
    mrzimo junajted
    mrzimo bajern
    pre je sve bilo bolje a sad je sve kurac
    debeli ronaldo je pravi ovaj je lazni

Ti si hodajući dživdžan. Sve što ikad ostaviš na forumu je generička dživdžanska rečenica, predvidiva. Kad si napisao “gledate li seriju meso” upišao sam se od smeha, zato što si bosanac, i zato što ta serija ide na rts-u, i što se nadaš da će srbijanci prihvatiti tu seriju i reći “e dobra je serija aj više da ne zovemo banjalučane bosanci nego srbi iz republike srpske”. A ti si to tako uljudno i sažeto, dživdžanski suptilno pitao da sam ja umro istog momenta. Sve i jedan tvoj post može komotno na stranicu dživdžan zbori. Prelistaj malo pa vidi i sam

15. Maestralno ćeš biti poražen.
    Jedva čekam.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.