Liga šampiona!

1. нисам знао за кога да навијам у овом двомечу, али морам признати да ћу навијати за мадриђане само због риберија смрадине оне алжирске

2. Odličan je Riberi..

3. Сад ћемо видети на полувремену хоће ли их Зидан зауставити, овако ће им дати Бајерн још гол-два.... Бејла убацује сигурно....

4. Istom tom marselu si jebao mater prosle godine xD

Bolji je Bajern za sad, verujem da ce pobediti do kraja. Ali nema to veze, Real uvek moze da iznenadi kod kuce i izgubi 1-3 kao protiv Juvea xDD

skec na stranu, sve je moguce i do kraja tekme i u revansu

5. Riberi je cistokrvni francuz koji je prihvatio islam zbog ortaka s kojima je bio u domu posto je on siroce valjda

6. рибери фазон сад ћу да карам малољетно ен ен лице али немојте ме поливати пивом плокс јасам муслеман

7. Penaldo sad plače u svlačionici.. pa kako to.. što mi nisi centrirao..kako si sebičan, Marselo..

8. jahhahahahha da da najjaca scena, ovaj bezi a ovi za njim u fazonu polivaj malenu govnarcinu mamu mu jebem xDD

9. хахахаха.. пеналдо.. па како се тога сети.. краљу

10. Meni se zgadio Riberi kad je, one sezone kad je bajern zadnji put uzeo lš, kukumakao u medijima što je Ronaldo uzeo zlatnu loptu.

11. Neće Bajern sebi više da dozvoli da gubi od cigana.. kontrolišu utakmicu..

12. Jel jos kome keva prebacila na istine i lazi na poluvremenu?

13. Pa jebo sam mu mater jer je dao dortmundu da da gol za 2:2 ako je to prosle godine bilo. Stavio dve glave na tackicu onu na detroit i real ujebo me mentol glupavi

Al da je najbolji bek na svetu to jeste. Meni bi krilo igrao ko karlos na soni kecu haha

14. Mislim da ce benzema da udje a ne bejl. Mozda obojica. A ako udje asesino (penaldo hehe) dobija real

15. Maestro verujem da niko ne gleda sa kevom nek me isprave ako gresim

16. The Big Dipper
    Шта причате ви, јесте нормални, какав Бајерн наци клуб? Шиканирани су током Хитлера јер су са јеврејским председником узели последњу титулу пре него што ће Хитлер доћи на власт и онда су чекали Бекенбауера, Милера, Мајера и остале једно 35 година да би узели следећу титулу.... Шалке је био наци клуб....

Istoricar Markvart Herzog za Spigl: Renome Bajerna, kao kluba koji se navodno protivio nacistima jednostavno nije tacan. Bajernova istorija jednostavno nije tako romanticna i herojska kako neki zele da predstave i ne postoje nikakvi dokazi da su se navijaci i rukovodstvo Bajerna, kao i klub, ponasali drugacije nego bilo ko u toj eri.

Da dodam, uvek je bilo klubova koji su na ovaj ili onaj nacin bili favorizovani, uglavnom u fasistickim i diktatorskim rezimima (Steaua ili poslednji slucaj Zenita u Rusiji), ali postoje samo dva slucaja kad su rezimi unistavali i razbijali neke klubove. Nazalost mora se priznati da je to slucaj sa mrskim kataloncima pod Frankom i danasnjih dana Partizan pod Vucicem. Kako to rece osvedocena ciganstura novinar Slobodan Georgijev pre dvadesetak dana na tviteru, citiram ''Ponekad mi se cini da je politika srpske vlasti unistiti sve sto nosi ime Partizan''.

Ako neko misli da je to baljezganje, samo pratite:

1. Fudbalskom klubu je krajem 2016 odlukom suda oduzet stadion iako je Partizan validni vlasnik jos od devedesetih
    2. Vaterpolo klubu su pre par nedelja oduzeti bazeni na Banjici.
    3. Kosarkaskom klubu je odlukom predsednika drzave oteran najtrofejniji trener.
    4. Hokejaski klub, dugogodisnjem sampionu i osvajacu Slohokeja je rasformiran prvi tim, igraci prebaceni u novoosnovani klub Beograd koji je postojao dve godine. Sampion je trenutno Zvezda, a Partizan nema prvi tim.
    5. Odbojkaski klub Partizan je 2017 prvi put u istoriji ispao iz prve lige.

Gaze nas, ali smo ponosni u otporu zlocincima, slavice nas i velicati kao simbol otpora diktatorima i izdajnicima.

17. Hahaha aj odjebi bre debilu

18. Ako je ovaj herzog stvarno ovo rekao ja cu donirati 10k evra partizanu ti biraj rk ili vk i stoni tenis ili sta vec

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.