Liga šampiona!

1. Konstatacija.. šta ja ima tebe da pitam..

2. Pa.. tako sam.. i mislio.. vise onako.. sam sa sobom pricam.. povucem dugacak dim.. pogled u daljinu.. stavim dve tacke.. ima jos.. misli samo naviru.. eh jelena.. secam se.. imala je godina.. koliko kotor vijekova.. njena kosa.. oci.. ruke.. ja joj dohvatim.. maramicu.. ispala joj.. nakrivim sesir.. a ona me gleda.. ko srna.. eh..

3. Sutra radnicki nis dolazi sig(sig) pozajmice im bodove partizan za sl sezonu

4. Pseto nemas ti racun da branis ovo, jedino da napravis sistem 1/2 i stavis na obe tekme ne1-1 igru, a to je neka premizerna kvota plus mora sistem jer jedna mozda dodje 1-1 a druge ne a ne znas koja ce, bas nemas racun nikakav ovo da radis

5. Pa rekao sam da cu braniti ako krenu iz keca a ne pre utakmice

6. Pa ovaj sudija ce ih sve iskljuciti haha pisi 3:0 za arsenal

7. Ulazi ti ovo lagano, nemoj bacati pare na branjenje dzabe

8. Ajde bre mrtvaci uterajte ga bre jebem vam mater

9. Aaaaa koscelni idiote jebo te venger u dupe

10. Pa jel moguce bre ovo jebote

11. Au jebem ga ovo je trebalo uci sad

12. Jbg Ps, dobrodošao u klub tankih kuraca punih govana

13. Ja ne verujem da nije usla. Nece para postenog coveka

14. Da je bilo neko mrtvilo pa kao ajde jbg atletiko ko atletiko al ovo je nerealno da ni jedan nisu dali bukvalno minimum 5 stopoatotnih sansi jebate kurac

15. A pazi sad kad ih dobiju 3:0 :D

16. Pa sad kazem ortaku bice 6:0 xd

A cim neko napise/kaze da ulazi tu nema kurca...

17. Ajde salcburg druze moj lepi daj jedan gol znaci mi

18. Òšišo se Kejlor. Više nije Kalimaaa Kalimaaa sveštenik iz Indijane Džonsa

19. Odlicna utakmica

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.