Liga šampiona!

1. паризу недостаје евентално још роналдо па онда да пробају да освоје нешто то је то све звезде су ту ово су галактикоси, а ко прати њихове резултате у француској они не могу да добију ницу ал зато могу да изгубе 2 гола предности у мадриду
    по мојој процени сити и псж ће у једном тренутку освојити ЛШ најверватније ал видећемо кад мсм наравно ако се настави са улагањима од милијон милиарди

2. Ajaks se prošetao kroz grupu i onda ispadne od BENFIKE mrtve. https://www.youtube.com/watch?v=17KmNrG9pE4
    Dosta retardirano suđena tekma, nekoliko puta pogođeni igrači benfike u ruku usred šesnesterca, lopta išla ka golu, sudija ništa, ni VAR da reaguje, ništa. Kvota na ajax bila 1.35 btw. Što bi reko Lebron something is REAL fishy going on

3. ја сам предвиђао катастрофу бенфике тачно да бенфика има најбољи тим у португалу на папиру али ово је смешно искидали ајаха :(

4. Na ciganiju portugalsku pobedili, Ajax imao preko 60% posed lopte ali džaba kad nijedan kršten centaršut celu tekmu nisu uputili. Jednom samo u prvom poluvremenu Tadić dao povratnu po zemlji Berghuis bio sam u 16 ali usrao se i bila mu lopta na desnoj nozi pa je šutnuo gore nego pijani Raća Petrović. Duboko su me razočarali, sad će opet da rasprodaju sve kvalitetne igrače, Antoni u real, Gravenberh u bajern, Onana u inter i kud koji mili moji.

5. Poremećeni Đubrentus LOL

6. Pa zasto precku majmune

7. pa niko, popadali svi od miokarditisa na sred terena ne mogu da verujem da nisi cuo za ovo mon Dieu

8. онај црнац на левој страни виљареала пробио одбрану сваки пут какав лик

9. Dandžuma i Čukvueze, obojica strašni igrači.

10. Tebra da li je realan ovaj Luka Modrić https://streamff.com/v/9122f4

Prijem okret pas spoljnom najidealniji mogući, sve u jednoj sekundi

11. Rukom da ga gađao ne bi ga ovako pogodio kakva genijalna štakorčina

12. TAKO JE BRE CHUKWUEZE BRATMOI SISAJTE BRE KURAC UDROGIRANI NEMCI PREČUKANI

13. нагелсман отказ

14. ајмо челски

15. а за виљареал се навија довде нису стигли од 2006 кадим игро рикелме ваљда и форлан и пелегрини на клупииии ааа

16. I neka je ispao Bajern smarac,ja navijam za one koji nisu nikada osvojili kao sto su PSZ i Mancester Siti.

17. сити испада

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.