Prijava

Ma iza odbrambenog je, nisu uopšte ni crtali linije za tu loptu u snimku koji su prikazali posle, nego za onu što se odbila do njega. Zajebali su se sig, ovi komentatori sa arene pričaju sad kako je kao promenjeno to pravilo pa čak i ako se odbije lopta od odbrambenog igrača može da se dosudi ofsajd pod uslovom da je napadač imao nameru da odigra loptu svom saigraču, ali ovde iz snimka deluje da je Valverde imao nameru da je ćušne samo, ne da doda Benzemi.

E p ne znam, aj gledamo dalje, baš ne volim da oštete nekog u ovakvom meču, danas sam se baš potrudio da stiugnem da gledam ovo i ne bih da mi se usere dožiuvljaj

Doživljaj već sjeban zbog ovog odlaganja i smorčine od 'ceremonije', izgleda da su panduri bacali suzavac ispred stadiona jer su pariški cigani pokušavali da uđu na tekmu bez karata, kruže snimci već.

hahhahahahh i ovo će im ponište

Liverpul ako nastavi sa ovim pritiskom i napadima ima jos 3 gola primi :)

Ono kao čeka se da se odobri gol, pa posle krećeš da se raduješ, pa nije to to, ne mogu sad na silu da trčim pred publiku, da spontano skidam majicu, da mi 5 ljudi skoči na kičmu, nego kao "jej".

Klop bez naočara izgleda kao neki klošar onako vodnjikastih očiju, samo da kaže "imaš 100 dinara za kartu d Banjaluke".

пф нико ливерпулу није крив што не могу да дају гол из 10 шутева у оквир

Qrtoa igrač utakmice bukv

Umesto da priželjkujem da završi utakmica i da spavam ko čovek, u 5 sam ustao i umoran sam previše, ja vičem ajde Liverpul gol

Ne zajebavaj se Danijel

Dobar dan na Luku Jovića osvajača lige šampiona brapoooo

добро финале ајде нема шта

Bukv čitav real odigrao svih 90 minuta bar za 9 svaki

Preiskusni Anćeloti. Treba napraviti ozbiljan dok. o tome kako je preuzeo ekipu kojoj niko nije davao ozbiljne šanse, izbacio tri najjača engleska kluba + psg, uzeo lš i primeru. Majstor.