Prijava

Какви голови. Нарочито оног црње издалека. Чиста 10ка

добро дошао у 2022 парам парчад ауторе не живите испод камена хехе
ја мислим да се још пре потписа за сити споменуло да је ћале играо за исте

Navijam za Siti ili PSZ

Odlican izbor nema greske

Nikad nisu osvojili pa zato.

Plemenito, nadam se da ce neko od te dve ekipe osvojiti

пахахаха заправо су фаворити оба тима типа париз мало више

I onda dodje Real i osvoji 650. titulu.

мени боље и реал него ова два тима

Makabi piša i kenja po đubrentusu, 1:0 a komotno moglo da bude 3 ili 4, usrali ih na terenu. Ciganje dobro ste vi još i prošli, ispade da su ovi fudbalska velesila jebo te lebac. Ovaj Rabio je takva prevarčina od igrača taj mi ne bi ni u FK Brestovac igrao.

Evo je i dvica sipaj u Alegrija

Макавеји, Макавеји, ко вас не зна..

Zato melk stavlja lovu na Juve redovno, za vikend protiv Milana, sad protiv ovih - još razmišljam da li da stavim iz 2 u 2, reko - ajd iz iksa, muči se Juve, mada proradiće veza Kostić - Vlahović, bez brige, biće golova...Šta ti je patriotizam.

Žao mi za Vlahovića, upropastiće mu samopouzdanje Alegri.

Ali da oni ljudi ne mogu da otpuste trenera koji im upropaštava klub, jer bi morali da mu isplaćuju gomilu love, u kakvu situaciju su sebe doveli. Neverovatno. Mada generalno šta da očekuješ sa Rabioom i Kvadradom u timu + igrači koji nisu prematori su, mahom, sasvim prosečni.

који упропаштава клуб јбг 2 финала лш
а сити хах

627 koji je pa tebi kurac el ti Alegri stric ili nešto pa ga braniš toliko i ponavljaš ko papagaj dva finala dva finala? Boli me kurčina za dva finala pogledaj 4 minuta kako izgleda igra juventusa i videćeš da nema tu kurca lipovog. Danas ubacuje Keana i Milika i Kostića i onog nekog novog Mesija, 5 napadača je bilo na terenu u jednom trenutku pogubljeni svi, niko ne zna gde treba da stoji šta treba da se radi. Dokle više da se trpi taj fudbalski terorista teraj govno u kurac menjaj to sranje.

јахахаха дел пиеро ми је ујак бре
ма знам ал дебили су у управи чуо сам да је само недвед против алегрија тј за отказ

а не браним га тако га виде ови у управи шташ