Liga šampiona!

1. Lupuse decxko potpisujem svo što si rekao ! Dva čoveka stoje iza tvog mišljenja !

2. pa nije tema srpski fudbal!!!

3. Па није тема али прича је кренула у том смеру...

4. Neutralnost se i očekuje. A neutralnost nije: NABIĆE VAS ŠIPTARI, GOVNA STE ili NABIĆE VAS GENK, GOVNA STE. To je već pristrasnost.

Mene kao navijača Partizana zabole kurac za Zvezdu i kada igra, i hoće li izgubiti ili pobijediti, ne predstavlja mi ni satisfakciju niti mi nanosi duševni bol. To je neutralnost.

Razumni smo ljudi, nismo idioti.

5. Ljudi nije mi jasno šta koji kurac ima da se diskutuje , treneri su nam takvi kakvi jesu , timovi su takvi kakvi jesu , pričamo o velikim pojačanjima pa na kraju dovedemo brazilce iz druge lige ! A ovi naši umesto da urade nešto osporavaju uspehe drugih timova , sviđa mi se što su Radnički i Pazar ušli u prvu ligu jer će barem posećenost porasti i stadioni će biti puniji . Elem , vratimo se ligi šampiona jer nam ova naša donosi samo frustraciju !

6. ja predlazhem da se otvori nova tema za napinjanje,da rasteretimo ovu,pa da vidimo chije noge jache smrde!! =]

7. A možda da se otvori tema za LE, da Gani mogu tamo biti neutralni? :)

8. sto da ne,ja sam za to,dobra ideja,skroz!
    al ipak nam treba neka fajterska,pa da se pokarabase navijachi proletera iz prnjavora,protiv rudara iz zagajice!!! =]

9. GAVRANI IZ PRIDJELA protiv ŽELJINIH POSKOKA!

10. Dub
    Niste još ni ušli u LŠ a ubijate na ovoj temi sa Partizanom.

Realno, sto pricate o LS kad niste usli niti cete uci. A i da udjete, sta cete tamo. Opet necete uzeti nijedan bod. Jel cilj ulaska samo uzimanje para? Jebem ti takav fudbal.

11. Kako je volim izjave ovog čoveka

Lukić: "Kvalitet imamo, samo da prvenstvo bude regularno"

PS priča se o partizanu jer trenutno jedino partizan može do lige šampiona jednostavno, ja bi voleo da prva dva tima mogu preko kvalifikacija u lš al jebi ga

12. Дај не сери мајке ти , то што причаш везе с мозгом нема ...ако се водимо тиме за који курац онда играмо првенство?За који курац уопште играмо ту игру звану фудбал ,а?

13. Opet ovde grobari vs ostali?
    Opet nema ni Liverpula ni Fiorentine u LŠ. Ove sezone navijam za Borusiju Dortmund. Mislim da će biti zanimljivo gledati i Mančester Siti. Favorit je, sviđalo mi se to ili ne, a više ne, Barselona. Poslije nje Junajted i Čelzi. Real će vjerovatno dogurati bar do četvrtfinala.

14. Ма ко јебе те стране плаћенике и клубове, као да њих боли курац што тамо неки људи из Србије навијају за њих ....
    Караће Партизан мутаве Белгијанце и отићиће у четврто коло.Станоје је велики стратег , видео је како ради Генк , сада им нема спаса.

15. Ako je tako dobar strateg, što je izvadio Eduarda i povukao se nakon 1:0? Stanoje je velika pička, a ne veliki strateg.

16. Stanoje je velika pička, a ne veliki strateg.

Istina. Kad god se povlačio, dobio je po pički.

17. Daj bre Dube koj ti je kurac, idi gledaj Liverpul igraju prijatelsku sa prvakom Malezije..

18. idi gledaj Liverpul igraju prijatelsku sa prvakom Malezije..

Nije, već sa Valerengom :)

19. Džanki, kakve to veze ima sa LŠ?! Pričamo o klubovima koji su u LŠ, ili u ovom slučaju, kval za LŠ:.

20. Opet ovi kompleksi na temi... Pa šta je ovo ljudi? Prešjednik vam daje izjave o regularnosti a vi o Partizanu... Cccc...
    Otvorite sebi temu pa tamo pljujte, ovdje je riječ o LŠ.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.