Liga šampiona!

1. Tole je namjestio gol iz ofsajda.Tole je namjestio i crveni karton za Ngkonku. Toletova ruka je duga, seže i u 3. kolo kvalifikacija LŠ. Ali Tole nije mogao da zamijeni Eduarda koji je zaslužan za vodeći gol Partizana. Tole nije mogao da zna da će Babović da dobije crveni. Tole nije mogao da uigra odbranu da izlaze na vrijeme. Nije Tole kriv, mi smo govna.

2. Mislim da danas Helsinki dobija Zagrepcane, u formi su, a ovi su maksimalno nonsalantni, ladno misle da ce da ih dobiju 3 razlike u sred finske, grdno se varate momci..

Panatinaikosu otisli par bitnih igraca, tako da mislim da Odenze ide dalje...
    Standard i Cirih, obe trubadur ekipe, necu ni da komentarisem..
    Benfika bi trebala da opere mudze, mada se nikad ne zna, kao za glupe rendzerse..

3. Partizan je namestio titulu, a bez nje se ne ide u kvalifikacije. Tamo ih kenja, tako da ne moraju da namestaju.

4. Ma jok, kenja ih samo u 4. pretkolu, a ovako se bore ravnopravno. A onda u plejofu, penali. Njukastl, Artmedia, Anderleht,...

5. Kenja ih samo u ranim fazama takmičenja, a onda autogolovi i penali. Bajern, Olimpik...

6. Kenja ih u svim sportovima. Trojke sa 6,25 ili sa pola terena u poslednjim sekundama itd.

7. Sasa Ilic brzi od lopte?! Photoshop.

8. Cak ni ovaj sto komentarise (pretpostavljam rezervni igrac) ne porice da je penal.

Ово довољно говори о твом познавању Партизана, тако да ћу искулирати пљување по Салету са твоје стране...

9. Ma jebes Ilica...nego nije mi jasno sta radi onaj VUkic jebeni u ekipi, lik se umori posle 500 pretrcanih metara..

10. Илић је за Вукића Камара.

11. Ово довољно говори о твом познавању Партизана, тако да ћу искулирати пљување по Салету са твоје стране...

Kao sto rekoh, utakmicu sam gledao od 60. minuta, i to online, a nisam u stanju da prepoznam po glasu o kome se radi.
    A mogu da se kladim u sta hoces da sam bio na vise Partizanovih utakmica od tebe, sto domacih, sto evropskih. Komentar na Sasu Ilica je bila ocigledna zajebancija.

12. Grobari, solidni ste prognozeri bili, mora se priznati. Realno, bili ste bolji, usrali ste motku na kraju (po pitanju povoljnijeg rezultata). Ako ovo ne zguzite na JNA, ni ne treba da idete dalje.

Btw, neko gore pomenu "kako možete da navijate protiv Partizana"?
    Jebem mu mater, to je možda kod mene najizraženija iracionalna stvar, ali ja ne mogu da navijam za Partizan ni protiv koga, pa to ti je. Mogu i za Vošu, i za Rad i za Borac iz Banjaluke, ali za Partizan ne mogu, pa da me ubiješ. U najboljem slučaju mogu da budem neutralan. Apsolutno razumem slične slučajeve u suprotnom taboru.

13. mnogo ste zasrali temu svojim napinjanjem,al preterano....
    liga shampiona a ne rivalitet!!!
    niste normalni.

14. Zoki, pa samo smo realni, a vi nas odmah protjerujete sa time. Niste još ni ušli u LŠ a ubijate na ovoj temi sa Partizanom. Čim neki delija kaže nešto, odmah se vrijeđate.

15. Btw, neko gore pomenu "kako možete da navijate protiv Partizana"?
    Jebem mu mater, to je možda kod mene najizraženija iracionalna stvar, ali ja ne mogu da navijam za Partizan ni protiv koga, pa to ti je. Mogu i za Vošu, i za Rad i za Borac iz Banjaluke, ali za Partizan ne mogu, pa da me ubiješ. U najboljem slučaju mogu da budem neutralan. Apsolutno razumem slične slučajeve u suprotnom taboru.

'Фала курцу да неко остави нормалан пост. Мени се више кења од навијача Звезде који навијају за Партизан кад игра у Европи, наравно исто тако и од Партизанових који навијају за Звезду. Пре ћу да се напијем са загриженим циганом него са оваквим гробаром... Ја никад нисам могао да навијам за Звезду ни против кога, једино против хрвата, шиптара и тако неких могу да будем неутралан.

A mogu da se kladim u sta hoces da sam bio na vise Partizanovih utakmica od tebe, sto domacih, sto evropskih. Komentar na Sasu Ilica je bila ocigledna zajebancija.

А како ти то знаш кад ме не познајеш? Ја на пример могу да се кладим да имам више гостовања, што домаћих што евро, него ти утакмица Партизана...

16. Ја никад нисам могао да навијам за Звезду ни против кога, једино против хрвата, шиптара и тако неких могу да будем неутралан.

To je to.

Пре ћу да се напијем са загриженим циганом него са оваквим гробаром

I to je to.

17. Ја никад нисам могао да навијам за Звезду ни против кога, једино против хрвата, шиптара и тако неких могу да будем неутралан.

Meni je drago kad zvezda pobeđuje na međunarodnoj sceni iz jednog jedinog razloga -to znači da naš fudbal ide napred.Možemo mi da osvojimo i 20 titula za redom kad igramo u ligi u kojoj trećeplasirani tim pukne od tima Dž kategorije na međunarodnoj sceni

18. eto,a lepo sam rekao da ste zasrali temu,sad da dodam da i ne kapirate!!!
    meni kao partizanovcu treba da bude zhao ako se zvezda kvalifikuje u LE?!!
    pa svi zajedno radimo za bodove,da imamo vishe predstavnika,da se ja pitam,voleo bih da su se svi timovi kvalifikovali,stvarno ne znam sta je tu loshe?!

19. Хм, српски фудбал. Никад наш фудбал неће ићи напред из разлога јер је ово Србија. Све се своди на пливање у говнима на домаћој сцени па у Јевропи ако нешто урадимо супер. Ако не, опет добро. Смени тренера, оптужи играче али остани у фотељи. Није то тако само у фудбалу, али је пресликано из свих осталих сфера живота овде. Помириш се са стањем и гледаш како да преживиш...