Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://files.redux.com/images/bc4cb2d18aeb36e8e218829d24ed3978/raw
Тема индиректно јесте Партизан , тако да мож да пишемо о њему колко оћемо ....
А видим све сам стручњак и тренер са лиценцом на овој теми.Ти ће ми кажеш какав је тренер Станоје?Дај не балави .....
Него ел зна неко ко све чека противнике из трећег кола у четвртом, то јест ко су носиоци у четвртом колу?
Да вам кажем нешто... Станоје је одрадио тактички одлично ову утакмицу! Погледајте само Реал Мадрид. Довели су тренера, екстремно добре играче на једном месту, и НИШТА. Ћорак. Станојевић је направио игру и од оваквих играча је извукао максимум. Наравно, имам и ја ту замерки али само за Шћепу(Јованчић да игра јер је јак као бик) и Бабовића који у последње време игра заиста слабо... Илић је сјајан, да ли мислите да би Саша Марковић могао са онолико искуства да држи лопту и да дода онако феноменално Еду-у?! Вукић је мало слабији, али по мени он је можда и најбоља алтернатива за ту позицију, док се не врати Лазевски, а Волков пошаље у везни ред, тако да капитен игра на својој примарној позицији! Кажем, једино би уместо Бабовића гурнуо неку младу наду, на пример Брашанца или Бабића, али Марковић поред Меде нема шта да тражи... Што се Рне тиче, мене је он на првој утакмици веома пријатно изненадио, одиграо је најбољу утакмицу у Партизану сигуран сам у то, иако му то није примарна позиција.
Медији су предували оне павијане из Генка, тако да очекујем да ако поновимо овакво издање пролазимо готово сигурно!
Само још да додам, да смо фантастично продавали све играче који по мени немају појма, а довели смо много боље од њих! Едуардо бољи од Тејга(дечко не уме да прими лопту, гура се као манијак, а појма појматиовског нема) и Јованчић млађи, а и бољи од Илијева. Срећан сам што иде и Петровић, јер је Медо барем за 2 класе бољи од њега.
Затим, сви знамо да је М. Јовановић био рупчага оно НАЈВЕЋА! Тако да њега највише славим. Кизито такође, Богуновић исто, Смиљанић исто. Стевановић падавичар, барем Ранковић није нешто много бољи, али да има већу технику, има...
Е једино Савић, мада да мени нуде онолико пара за штопера који се још није доказао, и ја бих га продао...
Фејса није играо годину дана, а продали смо га и то за добре паре, и опет довели Марковића у замену за њега, или суперталентовани Брашанац(коме треба да се пружи већа минутажа).
Dzaba takva ekipa kad bez namestanja nema nista.
Udi marni se sikirom, bače, matereti.
Kobejnuj se.
Aj nek neko šibne listu koga mi to možemo dobiti sve u 4. rundi.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/index.html procheprkaj malo ovde,trebamo biti povlashcheni,da nam ne dodju najjachi...
Nismo povlasceni u 4. rundi.
Evo vam nekih mogućih:
Arsenal
Bajern
Lion
Udinese
Viljareal
Ti su vam zasigurno prošli a neki koji bi mogli da im se pridrže su :
Apoel
Bate
Benfika
Dinamo Zagreb
Dinamo Kijev
Ekranes
Helsinki
Liteks
Malma
Maribor
Panatinaikos
Rendzers
Rozenburg
Rubin Kazan
Standard
Tvente
Visla Krakov
Verujem da možemo da se izborimo sa većinom od navedenih..
mislim da nas zaobilazi ona prva mala grupica....
Bilo bi iznenadjenje da se neka od ekipa iz prve grupe ne plasira u LS.
Eво краћи текст, има овде нечега. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/eliminacija-genka-otvara-vrata-ls-46655.html
Имам и једно питање: ако Партизан испадне у 3. колу квалификација за ЛШ, да ли учествује у последњем колу квалификација за ЛЕ или испада из Европе?
Учествује у последњем колу квалификацијама за ЛЕ.
eeee,dobar text,objashnjava,znam da je bilo rechi o tome.....
no,treba prvo nakantati genk boraniju u sredu,pa sve ostalo!
ne valja sto su ili oni usrani,ili mi baksuzi,mislim da je ovo drugo....
sutra,sutra,sutraaaaaa!!!!
izgleda da che stadion biti krcat,ima genkeri da puste u gache....
ja se nadam prolasku dalje! =]
Ja tvrdim da ćemo proći dalje , zapamtiću ovaj post..
30 000 najboljih navijača na svetu , krcat stadion , beograd , Samo jedan tim na svetu celom .
Boranija neće znati šta ih je snašlo , ionako smo prošlu tekmu bili bolji ..
TUĐE SVE BILO GDE MREŽE TRESU SE !
Dobijamo ih 2:0
Da li je ovde tema Partizan u LŠ ili LŠ? Da znam da li smem da komentarišem druge timove koji učestvuju u istoj ili ne.