U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A ako prođemo Genk , a Rozenburg i Rendzers ispadnu ( a već su poraženi kod kuće ) timovi koji bi nam bili potencijalni rivali su :
Visla Krakov
Plzen
Malme
Šturm
Apoel
Slovan
Mislim da imamo realne šanse da ponovo zaigramo sa elitom a ako se to dogodi imaćemo konstantonst i mnogo jaču i iskusniju ekipu pa ako bog da iz godine u godinu sve u Ligi Šampiona , još da Zvezdana uđe u LE pa da karamo sve Evropljanje na Internacionalnom nivou , mislim da su ovo dobre godine za Srpski fudbal , a sviđa mi se i što su Pazar i Radnički u prvoj ligi..
Pa Reme ako baš moraš, ali neka bude kratko.
Kod mene ništa nije kratko tako da ni komentar neće biti, pa ću kasnije da komentarišem, mrzi me sad, nego htedoh samo da pitam. :)
Realno Partizan bi mogao da prdje Genk. Ali treba imati sreće pa da ne prodju Rendžers i Rozenborg. Tada može biti zajebano. Ovako imaju velike šanse, mogu sve da pobede ali biće im zajebano ako se padnu sa Apoelom ili Vislom.
uf,sto volim kad zhivne tema....
reme,udri po komentarima,al znaj da ove godine partizan uzima LS,svi komentari moraju biti u tom smeru =]
PARTIZANE NE BRIJ BRKOVE AKO OOOŠ DA JEBEŠ!
Dube zaista ne razumem šta si hteo da kažeš , sudeći po onome što smo videli Partizan ove godine ima brkove do kolena.
Btw
DANAS JE DAN ZA POBEDU !
jes,jes,verbalni osetio taj sladak filing pobede!!
totalni sam optimista,ove dobijamo!! =]
Kad zoki kaže da mora, onda mora.
Баш да видим Станојевића. Да је било 1:1 гарант би се бранио, и гарант би испали. Овако, мора у јуриш.
pa da,nema da se kalkulishe,ima da se igra!
tipichno nashe,tek kad je mudo u procepu,onda se trude...
Zoki sviđa mi se zadnja rečenica , potpisujem je..
http://www.sportal.rs/news.php?id=56077
Za novac, slavu, čast, navijače, prestiž, za Srbiju...
Ima li većeg povoda od ovog da oderemo boraniju ?
Ako daju gol u prvom poluvremenu, da li to znači da će ludi Stanojko da parkira autobus u šesnajes meteri, u drugom?
Ljudi samo jedna opaska, pošto mi je muka da slušam više to. Šćepović igra zato što je dešnjak! Njemu je Diara zamena zato što je u slaboj formi. Nije logično da Stanojević izvede dva levaka( Edu i Jovančić). A Šćepović da je loš, to stoji.
Mada, uprkos Vukiću i drvetu(Šćepoviću), ja se nadam prolazu Partizana.
Ma dobro, daj da prokomentarisemo ostale tekme..
Šta bre drugo ima da se komentariše ovo je veliki dan za istoriju Partizana , ako pobedimo ima da uzmemo 5 milke i da obezbedimo još minimum 8 tekmi u evropi.. I plus što ćemo imati znatno veće iskustvo i ako naši ljudi dobro odrade posao Partizan bi mogao vrlo lako da postane konstantni član elitnog takmičenjima i još bi pun pogodak bio da komšije uđu u ligu Evrope i Srpski fudbal polako staje na noge..
E i Grobari će večeras navijati i na severnoj i na južnoj tribini !
a dobro,malo da se napujdamo,da skochi adrenalin,bolje ide pivo =]
posle chemo bolje vrishtimo!!
ЦРНО БЕЛИ ТЕНК ПРЕГАЗИЋЕ ГЕНК!
l@ki to pesnichki,al majstorski =]]