Добро је, мељемо их за сада. Само да се не повучемо у другом полувремену. Шћеповића на клупу а малог Лазара Марковића у игру, од Шћепана гори да буде не може. И Миљковић је пањина једна обична, волео бих да видим Аксентијевића уместо њега. Везни ред одиграо солидно, капитен Сале објаснио неке ствари.
Dajte još neki pristojan link ako imate. Što se igre tiče, ovih poslednjih pet minuta govore sve. Saće suzmu da se brane jer je Stanojević sisurina jedna neviđena. Miljković je loš, može da turi ovog Rankovića, malo je jači u odbrani. VUkić premalo sa loptom u centru, odakle može da organizuje. Očekujem i da Eduardo više ulazi u sredinu. Genk očigledno može da igra kada mora, sada ćemo videti.
Penal kao suza. Miljković je govedo, evo sad sam se setio kako je prodao onda protiv Sampdorije. Ko li njega gura... I ko nas jebe kad im dajemo penale.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Има неко линк за пренос?
Пробај овде: http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html
Ovaj Šćepović zabada barem jedan gol do kraja.
Добро је, мељемо их за сада. Само да се не повучемо у другом полувремену. Шћеповића на клупу а малог Лазара Марковића у игру, од Шћепана гори да буде не може. И Миљковић је пањина једна обична, волео бих да видим Аксентијевића уместо њега. Везни ред одиграо солидно, капитен Сале објаснио неке ствари.
Dajte još neki pristojan link ako imate. Što se igre tiče, ovih poslednjih pet minuta govore sve. Saće suzmu da se brane jer je Stanojević sisurina jedna neviđena. Miljković je loš, može da turi ovog Rankovića, malo je jači u odbrani. VUkić premalo sa loptom u centru, odakle može da organizuje. Očekujem i da Eduardo više ulazi u sredinu. Genk očigledno može da igra kada mora, sada ćemo videti.
Joooj samo da se sad ne povučemo. Ko da nam neko povadio baterije posle gola...Stali...Daj Bože da drugo odigramo ko prvo poluvreme...
Igra Partizan jebe keve, volem da vidim tu zelju kod igraca. Sasa Ilic ostaje bez daha, neprocenjivo.. Pozdrav Glodari..
Ima na RTSu prenos.
Duhovito.
Useri!!!
http://www.soccertvlive.net/watch/76536/1/watch-partizan-belgrade-vs-krc-genk.html
Evo ga neki, ali koči...
Ox, ovo neki tvoj kolega?
A mora ovaj Partizan da zasere, da ga jebem.
Nije penal. jebemtimajkusudijsku.
Jok nije...a namera?
E USKURAC
Jebo sam im majku!
Penal kao suza. Miljković je govedo, evo sad sam se setio kako je prodao onda protiv Sampdorije. Ko li njega gura... I ko nas jebe kad im dajemo penale.
ovi iz partizana su debili... aj da su losiji al ovo je tipican primer srpskog fudbala i mentaliteta.
aj da se nadamo bar da ce urade nesto do kraja.
Ma ja se trudim da budem korektan i navijam za Partizan, ali Mustafa ne odbrani penal.