Liga šampiona!

1. jebe jer si cigan i cinjenica da se cigani i grobari nece sloziti. jebi ga to je to, slovan je jak anderleht slab, uvek bilo i uvek ce biti, mi namestamo vi ne, vi ste uvek bolji, uvek u pravu, posteni, evropa svet, veci stadion, mi smo mali partizan, sve sto ce ti pomoci da lakse zaspis murinjo.

2. Komunjare ste i jedni i drugi.

3. Janpi što si nervozan? je l to zato što ste pukli od genka? HAHAHAHA
    naveo si sve tačne podatke, samo si zaboravijo za tuđmana, tvog tatu precednika, dechko

4. Ja to nisam rekao Janpi. U nedostatku argumenata potežeš Zvezdu, to smara. Ako si za kvalitetnu raspravu ok, a ako nisi, jebiga. Slovan je sam osrednji tim, Anderleht je jači, po meni je 3 penala preko tribina recimo nadrealna situacija i sreća za Partizan, tu ste imali više sreće nego sada ovi šupci, Genk. Mada u redu. Ako gledamo kvalifikacije za LŠ, koliko se sećam, kad ih je igrala, Zvezda je ispadala od PSV-a, Milana, Glazgov Rendžersa, mada je i tu bilo debila. A Milan i Genk ipak ne bih da poredim. Zvezda je do prošle polusezone bila kršina, kroz nju je prošlo toliko loših igrača i još toliko katastrofalnih trenera da je to zadivljujuće. Eto toliko.

5. Jeste da se vrti oko sudijske procene, ali jak mi je on sudija evropski ako nije mogao da vidi da je igrač bio u doskoku, okrenut glavom od lopte, koju je još i promašio jer nije mogao da je dohvati. Staviti ga da sudi u Prigravici, mater mu jebem.

6. Čavez, dotakao je loptu. I nisam baš siguran da j bio prirodan položaj ruku. Jebiga. A svaka ovakva situacij je diskutabilna. Da je za vas sviran ovaj penal, rekli biste kako je bio i kako se svako igranje rukom u kaznenom svira i tao dalje. Jebga. Ne možeš sad da budeš objektivan i to je normalno.

7. reme vremena se menjaju kao i jacina klubova, jedna stvar ostaje partizan je ostecen od strane sudije. evo chavez lepo napisa. sva ta pravila se na nama ostre a drugima se gleda kroz prste.

gledaj ovako dok ste igrali protiv rendzersa i milana veci je koeficijent lige bio i drugacija pravila lige sampiona. sad je mali koeficijent jer pojedini klubovi ispadaju u prvim kolima. znaci obicno ste imali neke levake pa milan i to je to. sad su svi poceli da igraju fudbal, pa iz svake drzave imas bar jednu ozbiljnu ekipu.

dokoni ljudi napravise rang listu po kojoj je nasa liga jedno 60 na svetu. otprilike 50 u evropi. znaci naseg predstavnika MORA da usere da bi prosao medju 32 pa da jebe orla. e sad da bi te usralo treba da dodjes u poziciju da te usere, da das 2 gola u gostima belgijskom sampionu cija je liga u prvih 15 na svetu i koji do juce nije izbijao iz lige sampiona.

partizan definitivno nije ispao od goreg, igrali su bolje ove 2 utakmice ali da je bolji prosao bi jednostavno? jer ti tvrdis da nas sudija nije ostetio pa ako nas nije ostetio onda su realno bolji?

8. jesmo mi ispadali od slepaca ali su uvek ti slepci daleko dogurali u takmicenjima. pa cak i petah tikva.

artmedija onu godinu kada nas je izbacila pobedila porto u gostima npr.

9. Ne pobeđuje uvek bolji. I ne prolazi uvek bolji. Tačka. I Junajted je ispao da li prošle godine ili kad već od Bajerna a jednostavno je bio bolji. Nisu vas oni napunili da sad kažeš da su jači tim.

10. Јел иде Партизан сад у квалификације за ЛЕ?

11. dokoni ljudi napravise rang listu po kojoj je nasa liga jedno 60 na svetu. otprilike 50 u evropi.

29 tacnije.

12. posle prve utakmice isto ovako diskutujem sa navijacem crvene zvezde i on na kraju kaze "pa jebi ga domacini, domacinu se uvek sudi" nama ne. sudija je video ko je bolji, niko od igraca genka nije trazio penal ali on je sudio iz samo njemu poznatog razloga.

na 3 od 4 utakmice ove godine sudjen je penal protiv partizana.

prosle godine arsenal 2 penala.

fener penal, lacio penal, kurti i murti po penal, iskljucenje, kazna, zatvaranje stadiona, izdrkavaju se slepci po nama kao da smo najgori jer im se moze.

i ceo zivot tako. zvezda prva na tabeli 15 bodova vise od partizana, dodje derbi na jna i vi namestite da bi pobedili. ne treba vam apsolutno ni za sta jebi ga moze vam se.

engleska ima 4 predstavnika u ligi sampiona, moze im se. barsa u dugu 500 milki moze im se

13. I Fiorentina je ispala od Bajerna, jebem im majku švapsku. Tu sezonu su izbacili 2-3 kluba na hinjaka i otišli u finale. Pizdurine jedne.

14. ok masni. u svakom sluaju neki imaju po 2 predstavnika u ligi sampiona, opet ima jedno 40 ekipa sa vise para i koje pomazu sudije, a mi smo svima zadnja rupa na svirali. cak i grk sudi protiv nas, boli njega kurac za srbe steka se on belgijancima.

za to vreme mi nemamo ni jednog sudiju u ls ili le, povremeno daju nekom da sudi neku nebitnu utakmicu. nemamo ni jednog svog coveka ni u fifi ni uefi. cak nemamo ni u fibi a tu bi bar trebalo da vladamo.

15. Nego ko moze da se padne Partizanu u 4. kolu kvalifijkacija?

16. Nego ko moze da se padne Partizanu u 4. kolu kvalifijkacija?

pitanje ti je u duhu teme :)

17. То је тај чувени и надалеко познати српски менталитет. "Били смо бољи; они не знају лопту да шутну; победили смо сами себе; судија нас зајеб'о..." Класика.

Прва и основна ствар која важи код наших навијача је да ако победиш, све ти је опроштено. Дакле, да су јуче улоге биле замењене, и да је Партизан дао гол из сумњивог пенала и да је прошао даље на крају, њима би све било опроштено. Како су играли, то не би било битно. Уосталом, поновила се прича од прошле године када је избачен Андерлехт. Тада, не само да је Партизан био у потпуности надигран, и да су укупно у та два меча имали четири шансе, него је још и Андерлехт дао једну ауто-голчину и плус им је у Белгији поништен чист гол Лукакуа. Али, то нико није после тога помињао! Станојевић је већ тад обележен као српски Мурињо који је тим увео у ЛШ. То како су ушли, то није битно.

Е па, Партизан је ове године испао исто као што је и прошле године ушао. Испали су због своје глупости, исто као што је то урадио Андерлехт прошле године. Још видим каже Станојевић после меча: "Испао је бољи тим." Није Станоје, испао је Партизан. Фудбал је то.

18. Још видим каже Станојевић после меча: "Испао је бољи тим." Није Станоје, испао је Партизан. Фудбал је то.

hahahaha :)
    super recenica. potpuno se slazem sa svim gore napisanim.
    kad se na kraju podvuce crta, bolji tim je uvek onaj koji pobedi. jebi ga.

19. Najjače je to: Sudija je kriv!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.