Liga šampiona!

1. Igra je dobra dok ne date gol. I onda se povučete, pa jebemmumater ako niste izvukli pouku iz onog u Belgiji nemam šta da vam kažem. Usput, nije vam igrački kadar ni najmanje loš. Odnosi se na Eduarda, Volkova, Saše Ilića, pa recimo i Vukića, to su igrači koji vam grade igru. Inače, meni je neshvatljiv fenomen to što se igrači Genka nisu ni trudili da zaustave dodavanja na desnu stranu i da, maltene su 99% meča bili komplet na 20 metara od svog gola, tako da vaše kombinovanje ipak može velikim delom da se pripiše i njima. Slobodan je pas sve vreme bio.

2. zamalo dumrem kad sam video koji je lik kmet

3. Само да кажем да сам пре који дан био на семинару за нас судије и да смо баш причали о оваквим ситуацијама што се тиче слободне судијске процене. Ово је да судија добије 1 као оцену, и сматрам ту одлуу навијачком, или анти-навијачком, у сваком случају, тотално погрешна одлука која је Партизан коштала наставка такмичења.

4. Murinjo, kriv mi je sao što posle toga Genk nije dao gol, za sve ostao bi me boleo kurac, kao što i jeste. Realno ima sutra da izvadim ortaku mast za Mutafu. :D

5. Murinjo, kriv mi je sao što posle toga Genk nije dao gol, za sve ostao bi me boleo kurac, kao što i jeste. Realno ima sutra da izvadim ortaku mast za Mutafu. :D

6. HAHAHAHA KRALJ, još mi smešno. a tek kakvu je facu složio posle 5 min, kad je shvatio šta je uradio

7. Млата

Немојте да серете, добар је Станоје. Са играчима које има направио је сасвим солидну игру. Кад видим колико крш играча имамо у првом тиму не могу да будем незадовољан игром.

I ubacuje u igru kadeta. Pa ja sam jedva sedeo od kako su Belgijacni dali gol, mog' da zamislim koliko je tek on bio nervozan. A tek povlacenje nakon gola...._______________________________________________________________________
    A da Edu nije tamo pred kraj ostao da tetralno lezio, mogao ja i da da gol, lopta je prosla na metar od njega, ali ne, on zalepio guzicu za zemlju i ceka pistaljku.

8. Stojke pavijan! Inače Čaveze, nisi objektiva. Tu je sudijska slobodna procena u pitanju. Znači, ladno može da se svira, a opet ni ne mora. Moj najbolji ortak je fudbalki sudija isto.

9. Chavez
    Само да кажем да сам пре који дан био на семинару за нас судије и да смо баш причали о оваквим ситуацијама што се тиче слободне судијске процене. Ово је да судија добије 1 као оцену, и сматрам ту одлуу навијачком, или анти-навијачком, у сваком случају, тотално погрешна одлука која је Партизан коштала наставка такмичења.

Chavez decko sudija, zna..

10. reme smatrao sam da si noramalan decko kad ono procitah ove tvoje postove. ne znam da li si gledao tekmu? jel pratis fudbal uopste?

malopre sam krenuo da ti odgovaram na post al nemam zivca sad i bilo bi samo ispiranje usta, ali ovaj zadnji moram

Igra je dobra dok ne date gol. I onda se povučete

gledaj ne povucemo se nego oni stisnu jer su uigrani, bolji, i jure rezultat. mi nismo barsa da damo gol i da jurimo drugi jer nemamo taj kvalitet, jednostavno ljudi pritisli.

Inače, meni je neshvatljiv fenomen to što se igrači Genka nisu ni trudili da zaustave dodavanja na desnu stranu

opet tvoje nepoznavanje. oni su se trudili da zaustave ali nisu mogli.

Zasto kada mi izgubimo izgubimo od goreg a ako pobedimo pobedili smo srecno ili oni su losi nemaju pojma pa smo prosli

zasto ne mozes da izvalis kad neko pritisne a kad se neko svesno povuce? ne pratis fudbal

zasto ako partizanov igrac predje 20 puta protivnickog, zasto ti pomislis da je to zato sto ga pustaju? da nije slucajno njegov kvalitet?

to je zato sto si cigan, mozes ti lepo da komentarises i da budes fin ali jednostavno ne gledas realno jer podsvesno hoces da spustis partizan na svaki moguci nacin

11. Te slobodne procene su govno. tako onomad čelsiju protiv barse 3 penala ne sudiše.

12. Usrani su i jedni i drugi. Ispali usraniji.

13. Ljudi, mogu da shvatim to da sudija potkrada i to da je klizav teren i da je tu pritisak zbog primljenog gola, ali ne mogu da shvatim kako retardirani Stanoje drzi na terenu onog balvana Rnica, sezdesetogodisnjeg Vukica i u prelomnom momentu uvodi momke 94. godiste.U redu je da ih uvede protiv Indjije ili Novog Pazara pri rezultatu 4:0, ali ovo je ortodoksna glupost.
    Scepovic se trudio kao, pokusavao sa nekim traljavim sutevima, a Eduardo vam nije ni za kurac. Siri ruke cim ga neko zakaci, ko sekapersa neka. Ne zna lik 'de je supalj.
    Svaka cast Mustafi na potezu za pamcenje.
    Grobari, vise srece drugi put..

14. Janpi, idi otrezni se dechko.

15. zasto ako partizanov igrac predje 20 puta protivnickog, zasto ti pomislis da je to zato sto ga pustaju? da nije slucajno njegov kvalitet?

Sma si rekao da niste Barsa, dobro ste igrali, ali su Genku ipak na toj strani bile busne gace.

16. Pogodjen sudija 2 puta upaljacem..

17. Janpi, lupaš, trenirao sam dovoljno dugo fudbal da znam neke stvari. Partizan je zaklasu bolji od Genka, čoveče jsi ti gledao koliko su oni nebuloznih dodavanja imali? Ne treba da srljate napred ali, brate, realno ste mogli da držite loptu, da usporite igru, a ne ko pičke, odmah u kazneni, i daeko od toga da gledam samo na osnov ove utakmice, to Stanoje radi već duže vreme, protiv svih timova koji nisu baš totalni duduci. Znači njegova pederska taktika vas je koštala prolaza.
    A to se čuvanja desne strae tiče, odakle onaj majmun nije ni jednom dobro centrirao iako je bio potpuno a barem 15 puta, neću da komentarišem, pa sve j toliko bilo očigledno da sam unpred znao šta ćete da uradte u napadu i kako će to da se završi. Realno nije ga teško sačuvati. A prva greška Genka je što su vam dali mnogo prostora, jebeno su ličili na nekog našeg random prvoligaša.

18. Sutra ćemo mi pokazati šta je fodbal uz gospodina Prosinečkog, od kog je samo Murinjo bolji. inače, poštovanje grobarima na podršci koju su dali svojima, svaka čast za to.

19. slazem se rnrt ali potvrdio si ono sto sam rekao upravo znaci nisu pustali nego nisu mogli da zaustave, to su 2 totalno razlicite stvari.

20. Paradoks Janpi. Toliko kvalitetnih igrača koji u se sprdali sa njihovom odbranom imate, a oni su kvalitetniji tim od vas? Jebiga ne ide mi. I tvrdim da su oni bili slabji rival u ove dve utakmice. I ne pričam o jebnom Volkovu, koji igra fantastično, nego o onom sa druge strane, koji je niđe veze lik.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.