Liga šampiona!

1. i meni drago sto je Siti ispao, al bih mnogo vise voleo da su svi prosli nego niko

2. Много ми је драго што је мој драги Интер дозволио баћушкама да однесу сва 3 бода са Меаце...Турци и црнци, мрште у курац. Манчестер се обрукао,али у каквој тужној форми су,ово није било немогуће замислити...

О Динаму и Лиону не желим да причам....катастрофа. Да неко да два гола у једном минуту,аххахахахахаххаахахахха! Еј па ово је горе од она два аутогола Хајдука против Севојна!

3. jel se Gomisu ono racuna kao najbrzi het-trik u istoriji, iako je bio razdvojen poluvremenom?

4. ManUtdOwn18
    jel se Gomisu ono racuna kao najbrzi het-trik u istoriji, iako je bio razdvojen poluvremenom?

Рачуна се.

5. Benfika ove godine ce daleko da dogura

6. el se Gomisu ono racuna kao najbrzi het-trik u istoriji, iako je bio razdvojen poluvremenom?

koliko je brz bio?
    u kolikom razmaku ih je dao?

7. mozda za ligu sampiona jeste najbrze u istoriji, ali nije inace.

8. Ono protiv Ajaksa je namešteno, njima i Realu su čiste ruke. Real je prvi ikada koji je odneo sve iz grupe... Zanimljivo
    Drago mi je zbog Junajteda, zbog Sitija nije. I to...
    Kad će žreb?

9. mozda za ligu sampiona jeste najbrze u istoriji, ali nije inace.

za Ligu sampiona sam i mislio jer su skoro pricali o tome, kad je Soldado turio bio onda

10. УЕФА куп ове године има доде у Манчестер.

11. necu ni gledati to... najvise bih voleo da ispadnemo odmah pa da osvojimo PL ko ljudi

12. najvise bih voleo da ispadnemo odmah pa da osvojimo PL ko ljudi

Koje crno osvajanje kad vam ide Vidić i kad se raspadate? Budi srećan ako završite među prva 4 mesta. Siti uzima k'o iz pićke.

Benfika ove godine ce daleko da dogura

'Oće kurac, jebem li im mamu ja prodanu mrtvu! Ne mogu mrtvi Bazel da dobiju na svom terenu, oni će daleko da doguraju. Samo da im zapadne neki Milan da ih napuni, govna jedna mrtva.

13. Nisam sinoć ništa gledala osim zadnjih 10 minuta Dinama. Od tih deset, komentator je 8 minuta ćutao.
    Nego, nisam upućena, a gdje će to Vidić?

14. Сити је највеће говно од клуба у историји. Па они бре да уложе јебени Мајкрософт у појачања опет ће га попушити онако искусно од неке жабарске нејачи типа Наполи, Сиена или Удинезе Б тим. И много ми је драго због тога. Хронично не подносим мале тимове који покушају да постану велики преко ноћи. Иначе, једино су Барсини клинци објаснили како се игра фудбал. Зато и волим Барсу, јер имају јебено много јаку школу и знају како се ради. Волео бих да Барса на Ел Класику напумпа ове педерчине из Реала, али нема теорије, биће јебена утакмица. За Јунајтед ми је криво. Није то, то без одређених клубова. Овако ми остаје да гледам Апоел и остале спрдње од тимова у осмини финала. А у курац. Гледам од полуфинала и јебе ми се. Таман да остану јаки тимови.

15. reme, jes da ni ja ne podnosim Siti i drago mi je što su ispali ali Napoli nije nejač, mogli bi čak i da doguraju daleko.

16. јер имају јебено много јаку школу и знају како се ради.

Znas ko je uzor decici u Masiji? :)

17. Nego, nisam upućena, a gdje će to Vidić?

18. selenijum

Nego, nisam upućena, a gdje će to Vidić?

Povredjen je, a i kazu da ce u Real da ode

19. Jebo ga Real u dupe.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.