Liga šampiona!

1. Znas ko je uzor decici u Masiji? :)

Ko? :)

Иначе, једино су Барсини клинци објаснили како се игра фудбал. Зато и волим Барсу, јер имају јебено много јаку школу и знају како се ради. Волео бих да Барса на Ел Класику напумпа ове педерчине из Реала, али нема теорије, биће јебена утакмица.

Jebote, ovo k'o da ja govorim... :D Pazi ti kad ona krakata stoka od Kuenke (sad videh na netu da je visok prosečnih 181 cm, ali mi se pored onih Barsinih klinaca koji ne prelaze metar i žilet učinilo k'o da ima minimum 190) ima jebačku tehniku, šta onda da pričam za onog Tiaga Alkantaru ili takve neke ultra talente? :)

од неке жабарске нејачи типа Наполи

Ma važi što su nejač. Kavani jedan od najkompletnijih i najboljih napadača, usudio bih se da kažem, na svetu, Laveci jebač, Hamšik kreativac, onaj Inler im je dobar, De Santis brani za trojicu itd. Malo im je problem što nemaju neke štopere, ali daleko od toga da su nejač.

2. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/206911/Sumnjivo-namigivanje-Istraga-povodom-pobede-Liona-nad-Dinamom
    e,ljudi,pitanje,pratili ste sigurno bolje od mene,kakve su ovo nameshtaljke?
    molim za mishljenje....

3. real mi je milion put draži od pederaste barselone, jes da ne navijam ni za jedne ni za druge, al barsine balerine jebeno glume. kad sam vidio prošle godine da su alvesa iznijeli sa nosilima zbog starta gdje ga lik nije dotako i pritom dobio crveni, omrzli su mi posve, dok real nikad nije imo' ispada. Al mi onako glup tim koji samo kupuje igrače ko i siti, al opet u njih je to tradicija. LP ove godine definitivno nikad slabija, volio bi da napoli dogura daleko, nekako su mi jaka ekipa. Vjerovatno će neki španski tim osvojit, al tu smo da vidimo

4. znaci prosli su:
    Bajern
    Inter
    Benfika
    Real
    Celzi
    Arsenal
    APOEL
    Barselona

Napoli
    CSKA
    Bazel
    Lion
    Leverkuzen
    Marsej
    Zenit
    Milan

kad je zrijeb?

5. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/206911/Sumnjivo-namigivanje-Istraga-povodom-pobede-Liona-nad-Dinamom
    e,ljudi,pitanje,pratili ste sigurno bolje od mene,kakve su ovo nameshtaljke?
    molim za mishljenje....

Кажу "нема сумњивих уплата, нема истраге". Па нормално да нема уплата кад није намештено због кладионице... Какво вређање интелигенције. Боље да су рекли "не можете да докажете, пушите нам курац", то би опет била демонстрација силе, али бар са стилом.
    Зоки, најкраће објашњење - Динамо продао меч, пустили да их Лион наканта, да би имали бољу гол разлику него Ајакс и тиме их престигли на табели.

Није то, то без одређених клубова. Овако ми остаје да гледам Апоел и остале спрдње од тимова у осмини финала. А у курац. Гледам од полуфинала и јебе ми се. Таман да остану јаки тимови.

Мени много занимљивије кад имаш понеки слабији тим који се кида са великанима. Као на пример кад је Монако са Моријентесом, Жилијем, Пршом и компанијом шурио све редом и на крају изгубио од Порта у финалу. Било би супер да ове сезоне освоји неко ко није Реал или Барса, мада је мало вероватно да се то деси. Мада не бих у потпуности отписао Бајерн, Арсенал, Милан, па ни Челзи. Бенфика би могла далеко да догура. Наполи је мало слабији од њих, али су ми најсимпатичнији од тимова који су остали. Тако да - АВАНТИ НАПОЛИ!

6. MANČESTERI,MRŠTE IZ LŠ ololo

7. Аванти аванти, аванти стела роса !
    Манчестер лололо

8. ja tipujem na Bajern ove godine, mada ko zna.... samo da nisu Barsina govna

9. Znas ko je uzor decici u Masiji? :)

Ko? :)

Decko sa mog avatara :) a i u imenu mi je

10. jes, toliko im je uzor da su se ustrucavali da nekoliko puta nafiliju njegov tim i posprdaju se sa njima.
    ne prdi more, ispali ste od Bazela, treba da cutis i ne pominjes fudbal bar mjesec dana....

11. Decko sa mog avatara

Da, da, sigurno je on... Pa da im je on idol, bili bi svi ružna usrana govna koja daju golove u odbicima o prečku u 96. minutu.
    Takoe, sedplase, objasni čo'eku!

ja tipujem na Bajern ove godine

Šta, da će da osvoje? Ma jok bre. Jaki jesu, ali ne toliko. Doći će fazon do polufinala i to je to, eventualno finale. Mada znaš kako, kad malo bolje razmislim, finale je u Minhenu, a oni će imati dodatni motiv da se dokopaju bar finala, a tamo će ih teško ko dobiti, pa taman za protivnike imali Barsu ili Real. Iako mi nije najdraže što to kažem, ali mislim da će Real uzeti ove sezone, jedino ako se opet ne sastanu protiv Barse i opet tu sudije umešaju prste...

12. jes, toliko im je uzor da su se ustrucavali da nekoliko puta nafiliju njegov tim i posprdaju se sa njima.
    ne prdi more, ispali ste od Bazela, treba da cutis i ne pominjes fudbal bar mjesec dana....

Da, da, sigurno je on... Pa da im je on idol, bili bi svi ružna usrana govna koja daju golove u odbicima o prečku u 96. minutu.
    Takoe, sedplase, objasni čo'eku!

Pa da ste mi banuli na profil, videli biste medju mnogobrojnim citatima i reči Ćavija, Inieste, Mesija, Fabregasa i Gvardiole pa se ne biste blamirali :P

13. ne prdi more, ispali ste od Bazela, treba da cutis i ne pominjes fudbal bar mjesec dana....

A ako se ne varam, vi Evrope nit ste videli ove godine nit ćete je videti kako stvari stoje ni sledeće

14. bolje ne igrat Evropu nego da te izbace timovi poput Bazela i Ocelula.

15. Barsa

Najsmrdljiviji terači lopte što travnatijem terenima hodiše

Barselona ( 2006- tu d prezent dej)

Ovde jednostavno ne znam odakle da počnem. Priče o najboljem timu svih vremena i o simfoniji fudbala mogu da nabiju u obrijan čmar. Sve što su osvojili je bilo uz pomoć sudija. Počev od 2006. i crvenog kartona Asijera del Orna, protiv ekipe koja je tada jedino mogla da im parira, poništenog gola Ševčenka iste godine, preko Ovreba i 3 nedosuđena penala protiv istog tima, opet jedinog ravnopravnog, 3 godine kasnije, pa sve do skorašnjih Alvešovih, Busketsovih, Pedrovih i Viljinih, Ćavijevih ( !!!!!?????) simuliranja. A tu se nekako i promuvalo i ono teranje Ibrahimovića iz kluba.

16. bolje ne igrat Evropu nego da te izbace timovi poput Bazela i Ocelula.

kad sagledas siru sliku nije bolje... za 50 godina, pisace da smo mi te godine igrali i CL I EL a da vi niste ni jedno ni drugo :)

17. Kao sto sam rekao jednom davno...

Jebem ti ja ekipu kojoj je kapiten Nemanja Vidic, drvoseca iz malog sela kod Beograda

18. cekaj, ti znas da je Vidic najbolji defanzivac na svetu i da je iz Uzica?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.