Liga šampiona!

1. Pravio sam Acu od blata... Ovaj je u petoj dimenziji sa komentarima...

2. Ne znam kako ih toliko ljudi meša, totalno drugačiji glas. Možda što su podjednako skloni nekim promašajima u toku prenosa, ali drugi razlog ne vidim.

3. Druže Tito mnogo si puko! Rosoneri, kurac diskutabilan, nije penal no penalčina decxko! I da se razumemo navijao sam za Milan, nisam pristrasan...

4. Ја ти кажем шта сам прочитао на почетку меча, а ти како оћеш :D

5. I samo da pitam, smeju li na ovoj temi da se koriste narodni izrazi za polne organe? Da ne popijem neki iznenadni ban...

6. Obozavalac, odaberi stranu :D

7. Извукоше гузице маму им миланску јебем ја

8. U zrebu ne mozemo izvuci Barsu, Inter i Napoli, ili to vise ne vazi?

9. ne važi sinak, sad može svašta da bude...

10. Barsu, Real i Napoli samo da izbegnemo.

11. Bazel ce ih skurcati OPAAAAAA

12. oće kurac! Sine igraj kladžu, tačan rezultat 3:0, prolaz zagarantovan!

13. Obozavalac_fanova
    Ne znam kako ih toliko ljudi meša, totalno drugačiji glas. Možda što su podjednako skloni nekim promašajima u toku prenosa, ali drugi razlog ne vidim.

Јебем му матер, сваки пут објашњавам друговима ко коментарише. Не разликују Ацу и Владу, кажу то исти човек. Оно јес да су обојица неопевани пајсери, ал' то бркање не могу никако да схватим.

14. Ništa osim poštovanja za Bazel, ali daleko su oni ispod Bajerna, čak i ovako oslabljenog!

15. Pa Mlato koji je od ta dva pajsera bio noćas aktuelan? ja mislim Aca...

16. Вечерас био Мијаљевић.

17. Како бре не разликују Ацу и Мијаља? Аца је бре доктор за тог педерчића. Јуче је тео да умре код сваког напада Арсенала, а на сваких 5 минута у првом полувремену је причао како Арсенал нема шансе. У другом је био пувањак.

18. jel prenosi neko apoel puca mi kurac za midzetski klub pored tako interesantne utakmice oni prenose barsu kako teroriše nemce

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.