Nešto ne volim preterano ovu Barsu odkad je otišao Ronaldinjo, ali ovo danas je bio čas fudbala. Ipak Leverkuzen je jedan gubitnički tim, čiji trener sa osmehom pozdravlja Gvardiolu posle utešnog gola, i zbija mu šale!? To je dokaz da je Leverkuzen zalutao u osminu finala.
Ја сам Барсу раније волео, а у задње време је почела да ме нервира. Ипак, не спорим то да играју најлепши фудбал, ал се надам да ће Реал да их натегне.
Имате бре Апоел-Лион на хрт-у 2.
Киотис је добро бранио, ал га никад нисам гледао како брани пенале. С друге стране, Лорис практично није имао посла данас. Тако да ја предност дајем Апоелу.
I ja sam tražio, ne vredi. Leverkuzen ima posed lopte 14 posto, ali bukvalno.
Mesi nema milosti, trpa drlu.
Не разумем...која је сврха да преносе меч у којем је све решено после прве утакмице?
pa nadali se možda da će da bude sličan tok kao i juče,al prc malo.
kamp nou treba zapaliti i midžete pobiti.
Uf kako mrzim ovu jebenu barsu. Sva sreća pa nemam tv, nisam morao da gledam.
Evo vam link za Apoel. SkySPorts, Engleski brilijantni komentatori, odličan stream.
http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro4.html
Jebi Barso, prskaj Barso!!!
žao mi je Leverkuzena... Nije mi sad jasno što ove Tijanićeve pičke ne puste bar produžetke APOEL - Lion!!
fala Crno,saću dodgledam to.
I kako mi ide na kurac ovaj Lion, popizdeo sam kad su izbacili Ajax na onu smrdljivu foru. Valjda će ih nabiti Apoel.
Nešto ne volim preterano ovu Barsu odkad je otišao Ronaldinjo, ali ovo danas je bio čas fudbala. Ipak Leverkuzen je jedan gubitnički tim, čiji trener sa osmehom pozdravlja Gvardiolu posle utešnog gola, i zbija mu šale!? To je dokaz da je Leverkuzen zalutao u osminu finala.
Ma ima Leverkuzen kvalitetnu ekipu ali ova Barselona.... Ubiše boga u njih
Tijaniću jebali te istražitelji iz majamija
Ја сам Барсу раније волео, а у задње време је почела да ме нервира. Ипак, не спорим то да играју најлепши фудбал, ал се надам да ће Реал да их натегне.
Имате бре Апоел-Лион на хрт-у 2.
Dule, imaš stim gore,radi fino.
Sad kad ovaj glupi Lion prođe na penale.
Kjotis brani 2 penala minimum, pazte šta sam reko!!!
EDIT: Pu jebem ti ovog Ailtona više!!!
KIJOTIS NAJBOLJI GOLMAN NA CM01-02!
NEEEEEEEEEEEEE CRVENI
Za koga je igrao tada, Đango?
EDIT: Sad sam čuo :)
Киотис је добро бранио, ал га никад нисам гледао како брани пенале. С друге стране, Лорис практично није имао посла данас. Тако да ја предност дајем Апоелу.