U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vidic je protiv Slovenije ispao gospodin i sutnuo ko picka iako mu je golman pokazao gde ce da se baci.
Видић није шутнуо ко пичка...Видић је пичка.
Barselona igra kako igra, pobjeđuje kako pobjeđuje i to meni ne smeta toliko.
Ono što meni smeta je to što se Barsa promoviše kao FER PLEJ tim, koji nikada nije napravio faul, svi godišnje osam puta daju krv u dobrotvorne svrhe, niko ne drka prije braka, ne varaju žene, svi su fina djeca a potpuno su identični kao i ostali učesnici fudbalskog cirkusa.
Evo ovaj D.Alves, on kad vodi svi mu dobri, sve grli ljubi i sa zemlje podiže a kada gubi jebo bi mater svoju da može nekako. Inače je on fin mladić ima tri razreda osnovne škole.
Messi, mirotvorac, čudo od tries kila, on muvu ne bi zgazio a svi znamo kakav je i da bi dupe za pobjedu dao, što je ok, svako voli da pobjeđuje ali nije problem što bi dupe dao već i to što 'vata neke krivine kad god stigne, naravno nelegalno.
Itd. itd.
Zato pet puta više poštujem jednog Pepea ili nekog tamo kostolomca, on uopšte ne pokušava da sakrije da je to što jeste.
Baš taj fazon.
Šta sereš ti mali šabane ?
Šta lupaš ti, dečko???
Ajde idi glancaj poster Mesija.
hahahahah
A ne, Pepeov ću da glancam.
Ustvari, to ćeš ti... mislim poster.
Da, totalno zabrinjavajuce. Vecina ljudi place kada pobedjuje i raduje se kada gubi.
Jeste. Bas zato sve gore pomenute bas zabole kara koga ti postujes, kao i za tvoje egzistiranje negde na brdovitom Balkanu.
Elem, nista novo. Barsa se ponovo posprdala, prodala fore iz ulice sa malog fudbala i pobedila. Cinjenica je da je sudija degen, nije dao nekoliko cistih zutih, svirao onaj penal koji se realno ne svira, no cinjenica je da su ih ovi posprdali i zasluzili 3-1 minimum....Mislim ne znam stvarno sta trazi ekipa koja je 3 puta za celu utakmicu sutnula na gol....
Evo sad moram da se prepirem sa ljudima koji me ubjeđuju da je Milan bio bolji .. E paa..
Barsa je jača 3x,ali što je sudiji trebalo da dosudi onaj 2. penal?
Predražinjo ja na sreću ništa ne glancam osim cipela, ti samo lagano pa ti možda i uruče dugin barjak jednoga dana da nosiš.
Bušido ti si ipak veliki bukvalista i uopšte nemam neku želju da se prepucavam sa tobom.
Činjenica je da je Milan loša defanzivna ekipa bez onog Tiaga i činjenica da je Barsa bila bolja. A takodje je i činjenica da je Barsi sudija pomogao u Ligi Šampiona mali milion puta
(Crveni za van Persija, Nedosudjeni penali Čelziju..) kad god je bila prpa, tako da i nisu bili u situaciji da mogu da prodavaju fore sa školskog igrališta..
I Inter se onomad branio kad pa je metnuo 3 gola..
Naravno da će Barsa imati više prilika kad smaraju ko da gledam Selo gori na RTSU..
Malo ekipa uopšte može da se meri sa njima po tom pitanju, ali Milan bi igrao totalno drugačije da su dali još jedan gol ili da je ostalo 1 1
Oj Krvu, pa sudija je prošlu utakmicu ukenjao Barsu, sad je morao da nadoknadi :)
Jest, i ja kad gubim u nečemu budem uber vesela i raspoložena.
Verujem ti da nemas zelju, a ni mogucnosti. Samom izjavom da vise postujes Pepea si sam sebe diskvalifikovao iz bilo kakve ozbiljne rasprave na temu fudbala u sledecih sto godina. Napusti objekat.
remize, barsa bolja za klasu, prošla zasluženo, milan da trenir još, na dobrom su putu, a ovom pod hitno oteti licencu za suđenje u LŠ...
nego, oće li bajern uspjeti parirati realu, i oće li čelsi laganini sutra do polufinala?
Buri ja bih voleo da bude barsa-real u finalu zbog spektakla...ali mislim da Bajern ima realne sanse da prodje Murinjovu zgadiju
Snajps, tata je tvoj trebalo da nosi dugin barjak, bolje bi bilo.