U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Први и јесте био, иако ни ту није било неког претераног контакта, али је био довољан за пенал, али други је криминал, то што је Неста радио Бускецу, Пујол је радио Нести, можда и још јачим интензитетом, глупо је да се на тај начин одлучи утакмица. Може Барса сад да да још 3 али утакмица је одлучена другим пеналом...
Које ђубре од фудбала ова лига шампиона.
Никад се нисам претерано нервирао због фудбала, али играчима барсе желим прерану, заслужену смрт.
Ovo je k'o finale kupa Srbije prosle godine.
Јесу бољи, али у фудбалу не побеђује увек бољи, што им је показао Интер, пре две године. Могу они да им дају још 3, до краја, али пенал је одлучио, већ сам рекао.
Па нико овде не спори Барсину игру,Барса је боља на овом мечу и треба да прође ако је боља ... али чињеница је да судија лоше води утакмицу
Уведи Мезбаха да сломи ногу Месију, да буде нека сврха и од њега.
Чини ми се да скандирају Барса дуо Милан уно.
utakmica je odlučena kad milan nije ponijedio barsu u milanu... da su dobili bar 1:0, druga pjesma možda, ali ovako oni njih šiju samo tako i tu je kraj priče...
Ne mislim da je to moguce. Od kako znam za Mesija, nisam cuo da se ikad povredio. Verovatno ima skelet od titanijuma. Ako nema, voleo bih da ga ovaj zivcani Ibrahimovic pokupi i skrati mu donje ekstremitete.
Уведи Мезбаха да сломи ногу Месију, да буде нека сврха и од њега
zbog ovoga sam zamrzio real, pepea, ramosa i na koncu prestao cijeniti murinja... kad pošalješ čovjeka da nekog ubiješ na terenu i pri tom igraš za gospodski klub, a ne za levante onda si 0
Робињо магарче зове те Звезда, таман идеш уз Борху.
NABIJEM VAS SVE NA KURAC KOJI TAKO NEŠTO ŽELITE MESIJU!
Убацуј Пата јебем те у дупе, шта чекаш?
Хахаха, ајде можда је судија оштетио Милан, али чему толике фрустрације према Месију? Каква ломљава ногу је л' сте ви нормални :)?
E pa vidiš, isto tako je loše vodio u Milanu pa niko nije srao kako je, čini mi se Pujol, bio krvnički vučen za dres pa je ispušio kurčinu za penal. Aj složio bih se da jeste bilo prestrogo jer takvih duela stvarno ima dosta, ali što ga je uopšte Nesta vuk'o koj' kurac. Nek' se jebe sad, uz dužno poštovanje prema svemu što je uradio u karijeri. :)
Ајде не ложите се. Свима је јасно да у финалу морају играти Реал и Барса. Превелика је зарада од тог финала да би ту сметао један Милан...иначе седмоструки шампион Европе.
Он да је господин, намерно би машио пенал.
Hahahahahahahah
Браво Росонери...свака част на коментару. Подсетио си ме на Пиксија кад је у финалу купа намерно промашио неоправдано досуђен пенал и ако је Звезда губила.
JESTE VAS DVOJICA KRŠTENI?
Nije gubila, nego je bilo 0:0 u tom trenutku, i nije namerno promašio, nego je šutnuo ko folirantska pička.