Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Селе , није ваљда да си и ти навијала за Чмарселону ?
Pa neću valjda za fašiste? FUJ TO!
Barsa će im u revanšu kamšotovati po faci i po dukatu. Biće 3:0.
TO MOĆNI MINŽE!
Јеси ти Моћни Минг или Моћни Ностардамус ? Реално , 1:0 је одличан резултат и само се сјетите оне прошле текме кацу их каталонски циганчићи покрали. Надам се да ће им се све вратити са кусуром.
Навијао сам за Челзи јер је некако сморила Барса, све је освојила, нек одмори мало :). Ипак, ово што је виђено је сраман фудбал... Да ти на свом стадиону неких 82 минута блејиш на својој половини са свих 11 играча, је стварно срамота. Исто тако на трибини око 35000 Челзијевих навијача а све време се чује Барсина химна?!? Што се тиче реванша, опет је Барса фаворит, али ако Челзи да рани гол, може бити свашта, контам да ће Челзи тамо играти исто као и овде, само ће много више шутирати, тражећи одбитке, корнере, аут и тако то. Много су јаки у прекидима, и то им је и највећа шанса на Камп Ноу. Барса данас није имала среће, Месију, као ни Барси генерално, што сам раније писао никако не лежи Челзи, тако да ће бити занимљив реванш.
A jesi li ti gledao utakmicu?
Barsa je toliko vidno bolji tim da prosto bode oči.
Finale - Bajern vs Barsa... dva tima koja igraju najlepši fudbal. Samo onaj mrtvi Real dispadne...
Челзи матиро сепаратисте искусно. Биће тешко у реваншу, али не и немогуће.
Волео бих да видим Чесзи и Реал у финалу.
Ne znam po čemu vam je Barsa toliko bolji tim večeras..
U prvom poluvremenu i pomoz' Bože al u drugom kad sam i navijao za njih zbog kladže nijednom nisam prestao smorno da gledam utakmicu i da se nadam golu (osim ona dva slobodnjaka, ono kad je Pujol glavom zamal' dao) sve do zaustavnog vremena kad je Pedro pogodio stativu. Ostavili su ih na 35, 40 metara da se dobacuju dok se i sami ne smore pa onda daj Mesiju da pokuša da probije ili na bokove pa ubačaj samo ne znam na koga pored svih onih životinja u odbrani.
+13123857479543675843653
Nažalost, nemoguće. Ja jednostavno ne vidim način na koji će Švabenzi da izdrže tamo i nerešeno. Nije mi ni jasno kako su ih dobili u Minhenu, ali eto, dešava se. Biće mi žao ako se ostvari moje proročanstvo, a to je da Real osvaja a da Barsa ispada pre finala (mislio sam da neće ni do polufinala stići). Mada takođe sumnjam da ih Barsa tamo neće nakantati više od 2 razlike. Trebalo je i u Londonu da ih dobije ili makar nerešeno da su izvukli, ali ni ovo nije nikakva preterana prednost, pogotovu ne protiv Barse.
Ma dobio bi njih ČelZi i više da sudije nisu pokrale. Ma beži bre, ono više ne može da se gleda! Mesi simulira kako stigne, nisu svirana 2 čista penala za ČelZi i ono što je Barsa pogodila prečku uopšte nije trebalo da priznaju! Kako bre smeju da ono priznaju za prečku kad je jedva okrznula lopta prečku, a zna se da mora punim obimom da lopta uradi u prečku da bi bila prečka! UAAAA SUDIJE!!!1111 JEBALA VAS FARSELONA!!11123
Nisam gledao ni danas ni juce. Znam da vas boli kurac, ali nije mi zanimljivo kad nema Milana, Liverpula, Mancestera i slicnih zajebancija.
Барселона игра тотални фудбал, таква екипа треба да осваја све трофеје док остали тимови не скупе муда да играју макар приближно офанзивно као они, срамота је да јебени Челзи који је на свом терену имао 1 словима ЈЕДАН шут у оквир гола однесе победу.
Ако има правде Барса ће их разнети у реваншу!
Ejmen! Nije da volem Milan, baš naprotiv, ali to je bre pravi evropski klub, kao i Liverpul. I Mančesteru (Junajtedu) je tu mesto, ali oni mookitze ispadoše od Bazela u grupama. :D Šta ćeš, jaki oni švajcarski Šiptari, jeb'o im pas mater. :D Jooooooooooooj, kad se toga setim, koliko mi je bilo jebeno drago! Iluzijo, kako može da ima pravde kaće tamo da sudija krade k'o i danas?! Samo je Čelzi bio mnogo bolji pa nisu mogli da ukradu ovako očiglednu pobedu, bilo bi previše providno.
ЈЕБИ СЕПАРАТИСТЕ ОПААААА КЕХЈИЛ ПРЕГАЗИО ПИКАВЦА НОЋАС
Drago mi je sto je Celsi pobedio sudijsku Barsu i ako je na tako supacki nacin jos bolje mamu im jebem dripacku.
Iskreno, bilo bi skroz trulo da prođe Čelzi sa ovakvom igrom. Sramota, jebote, igraj javor-borac fazon u polufinalu LŠ. Ne ide, brate. Ali bi mi opet bilo drago, bilo bi do jaja da nekim čudom osvoje, poslednja šansa za ovu generaciju Čelzija. A i meni bi bilo drago, navijam za njih odavno, i to nije od Abramoviča, već i dosta pre toga, dok su igrali Zola, Babajaro, Forsel, Gronjker, Batistuta, Jokanović i ostali kraljevi.
Slažem se da je sramota, ali rezultat je postignut. Bila je očajna utakmica, ali očigledno je da Barsa nije ta kad Mesi ostane 30 metara od gola jer mu ove sivonje u odbrani Čelsija ne daju da priđe. Odsečen Mesi, nije postignut gol - verovatno će Čelsi igrati i na tu kartu u revanšu.
Nadam se finalu Bajern - Čelsi.
EDIT:Kada je Batistuta igrao za Čelsi??
Bilo bi do jaja da Napoli uzme LS, a kontam da nece jbg.
Никада нисам капирао ове што навијају за Барселону.
Ma dajte ljudi, nemojte da se zajebavamo ovde, pa sa onakvom igrom Čelzi nema šta da traži u finalu ni protiv koga. A uostalom, napuniće ih Barsa u revanšu, u to nema sumnje. Ali jedva čekam revanš Real-Bajern, tu će da puca na sve strane.
Respekt za ovo. Samo, koji Batistuta, ne sećam se da je Omar igrao za njih?