Liga šampiona!

1. dobio inter usrani,apsolutno nezasluzheno

2. то је краљ, тај човек нема неких великих падова у игри још откад је пунио Реал у Осасунином дресу

Valjda je igrao u Majorkinom dresu ?

Cudna utakmica, Bajern je bio bolji, ali bolji nekad ne pobedjuje.

3. оборена је дефиниција фудбала, она да је то игра у којој Немци увек победе на крају! Хаха.

4. To onaj šaban Bekenbauer rek'o. Pa nek se pojede sad.

5. Јес' Мајорка, јебем је! Пишем Осасуна и нешто ми се мота по глави, имам осећај да можда грешим, али ме мрзело да проверавам. Хвала на исправци :)

6. Odlična utakmica, Van Gal je idiot, Bajern propustio da iskoristi očiglednu retardiranost Sezara što im se obilo o glavu. Mater mu, ispadoše svi moji. :/

7. Kako Junajted jebeno nije zaslužio prolaz dalje. Ne mogu jebeno da vjerujem.

8. Čičarito jebe.
    Runi jebe.
    Gigs jebe.
    Skols jebe.
    Van der Sar jebe.

9. Чо, то је рекао Гари Линекер. :)

Само смрдљиви Жабари могу овако да изгузичаре... А и ови мрљају сто шанси промашише уместо да им спакују 6 комада што је и било реално. Сад само да видимо да ли ће Манчестер извући Шалке а Интер Шахтјор или обрнуто. У сваком случају сигуран сам да ће Манчестер жреб усрати, за остало ћемо видети...

10. E, u pičku materinu. Ja sam čuo Bekenbauera kako izgovara to. Nema veze. :)

Svejedno, važno samo da mi je Mančester proš'o.

11. Sad se Bajernu vratilo za dvomeč protiv Junajteda prošle godine kada su dobili kući 2:1 i izgubili 3:2 na Old Trafordu pa su prošli na više datih golova u gostima.Kako je Roben umuljao Junajtedu tako je sad njima Pandev umuljao pred kraj.Eto im sad...:D

12. Realno.
    Pravda za Junajted!

13. С том разликом што Јунајтед није био толико доминантнији у односу на Бајерн и нису могли дати 5 голова опуштено.

14. У праву је Двајт.

Едит: Исправио сам јебени капс лок.

15. Neka su ispali, mamu im jebem, za Fiorentinu. Tip 1 2+, i bi mi drago kad su im zavalili gol treći. PA ipak je to LŠ, ne možeš da se izmašiš onoliko a da ne stigne Eto :D

16. Pošto niko na temi kladionica neće da se smiluje na odgovor, neka me neko ovde prosvetli. Ako se tekma prekine u toku igre, na nju je kvota 1.00, tako?

17. Mislim da se to računa ako je prekinuta prije 60. minute, ili tako nešto. Možda je i do 45. nisam siguran, davno sam čitao to, a nisam imao takav slučaj u skorije vrijeme.

18. Јебем ти Бајерне мајку.

19. Chavez, ako je pre početka drugog poluvremena onda je kvota 1,00 ako je počeo makar i sekund drugog važi trenutni rezultat za sve vrste igara. Tako je u većini kladionica.

20. оборена је дефиниција фудбала, она да је то игра у којој Немци увек победе на крају! Хаха.

To onaj šaban Bekenbauer rek'o. Pa nek se pojede sad.

pobedjuju nemci. turci malo slabije...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.