Liga šampiona!

1. meni je neopisivo drago da italijani nemaju predstavnika u daljem delu lige shampona!!
    mrzim tu naciju,sto se sporta tiche....
    a i ovako =]

2. Hitlerov omiljeni klub je prošao dalje, kao i engleski klub čija su većina navijača židovi.

3. bitno da nisu italijansko-ciganska govanca =]]]]]

4. I ja sam bio u pravu. U Milanu se još uvijek oslanjaju samo na penzionere. Džaba im i boateng i pato, jok jok jok.

5. Liga šampiona je jedno trulo takmičenje.

6. Caooo mala mooojaaa...poslednji pozdrav domu penzionera... :)

7. Je l' ba - ko su oni anonimusi u Milanu? Onaj žuti Merkel i onaj crnjo što je kasnije uš'o? Jebote, Milan ide iz krajnosti u krajnost....

8. Je l' ba - ko su oni anonimusi u Milanu? Onaj žuti Merkel i onaj crnjo što je kasnije uš'o? Jebote, Milan ide iz krajnosti u krajnost....

Јес' крајности! Од репрезентативног аријевца до рудара из Намибије...

9. Italijani.
    Dovoljno.

10. Gdje mu dođe ta Amfibija?

Jebeš ga, vidi se da nešto ne valja u tom timu, mislim da je do Berluskonija...

11. Амфибија је грчка ваза, бре!

12. Јеботе, у овом Интеру сви сем Етоа к'о да се труде да буду погубљенији од Сезара...

13. Jak Bajern u picku mater'nu. Vezni red strasan. Inter smesan, sa sve Stankovicem.

14. Јеботе, у овом Интеру сви сем Етоа к'о да се труде да буду погубљенији од Сезара...

Jak Bajern u picku mater'nu. Vezni red strasan. Inter smesan, sa sve Stankovicem.

ja gledao samo zadnjih 20 min. i nesto mi ispadoste obojica :)

15. Jebem ti sunce, šta bi ono? I dobi Inter na kraju.

16. Ja na poluvremenu rekao drugaru da dolazi dvojka, na 2:2 me mrzelo da skoknem do kladže bila kvota 5 na inter da dobija, ko me šiša...

17. То сам писао на полувремену, Целте, и веруј да нисам ништа слагао, много су грешили људи. Ето је краљ, тај човек нема неких великих падова у игри још откад је пунио Реал у Осасунином дресу. Константно јебе.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.