Liga šampiona!

1. meni je neopisivo drago da italijani nemaju predstavnika u daljem delu lige shampona!!
    mrzim tu naciju,sto se sporta tiche....
    a i ovako =]

2. Hitlerov omiljeni klub je prošao dalje, kao i engleski klub čija su većina navijača židovi.

3. bitno da nisu italijansko-ciganska govanca =]]]]]

4. I ja sam bio u pravu. U Milanu se još uvijek oslanjaju samo na penzionere. Džaba im i boateng i pato, jok jok jok.

5. Liga šampiona je jedno trulo takmičenje.

6. Caooo mala mooojaaa...poslednji pozdrav domu penzionera... :)

7. Je l' ba - ko su oni anonimusi u Milanu? Onaj žuti Merkel i onaj crnjo što je kasnije uš'o? Jebote, Milan ide iz krajnosti u krajnost....

8. Je l' ba - ko su oni anonimusi u Milanu? Onaj žuti Merkel i onaj crnjo što je kasnije uš'o? Jebote, Milan ide iz krajnosti u krajnost....

Јес' крајности! Од репрезентативног аријевца до рудара из Намибије...

9. Italijani.
    Dovoljno.

10. Gdje mu dođe ta Amfibija?

Jebeš ga, vidi se da nešto ne valja u tom timu, mislim da je do Berluskonija...

11. Амфибија је грчка ваза, бре!

12. Јеботе, у овом Интеру сви сем Етоа к'о да се труде да буду погубљенији од Сезара...

13. Jak Bajern u picku mater'nu. Vezni red strasan. Inter smesan, sa sve Stankovicem.

14. Јеботе, у овом Интеру сви сем Етоа к'о да се труде да буду погубљенији од Сезара...

Jak Bajern u picku mater'nu. Vezni red strasan. Inter smesan, sa sve Stankovicem.

ja gledao samo zadnjih 20 min. i nesto mi ispadoste obojica :)

15. Jebem ti sunce, šta bi ono? I dobi Inter na kraju.

16. Ja na poluvremenu rekao drugaru da dolazi dvojka, na 2:2 me mrzelo da skoknem do kladže bila kvota 5 na inter da dobija, ko me šiša...

17. То сам писао на полувремену, Целте, и веруј да нисам ништа слагао, много су грешили људи. Ето је краљ, тај човек нема неких великих падова у игри још откад је пунио Реал у Осасунином дресу. Константно јебе.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.