Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ЈААААОАОАОАОАО ДАЈТЕ ИМ ЈОШ ЈЕДАН ЈЕБЕНО!!!!!!1
Кажу да лепота није прелазна али можда играчима Челзија бар муда порасту од гледања вечерашње утакмице, никад се не зна.
Да, морам опет да их споменем.
Koliko bolji fudbal u odnosu na sinoć, brate mili.
Neka gledaju ovi Barselonini fanovi šta je atomski fudbal..
Брука кол'ко добар фудбал. Пре ће бити да се Челси уср'о гледајући ово. :Д
Ma jok bre, što bi se usrali.. ono što oni igraju je fudbal...
Sudjenje ravno nuli, ali vrhunski fudbal se igra.
Pa gledali bismo isti i sinoć da se one najblaže rečeno pičketine nisu onako povukli. Što im ono drvo od Gomeza ne dade 2. gol, vrišt'o bih od sreće... I šta je koj' kurac ovima sa RTS-a, je l' moguće da su svi jebeno nepismeni i toliko glupi? Dajte potrefite bar 2 imena, jeb'o vas otac blesavi...
Трол :)
Брате читам на послу коментаре из иностранства, сви пљују Челзи једино их овде већина вас велича. У питању је ваљда комплекс и љубомора на туђи успех и то у континуитету, то или су сви остали у великој заблуди.. Можда и ја грешим, не поричем, него ето само се намеће питање за размишљање..
http://www.sportal.rs/
Tачно. Ал' на тренингу кад се поделе међусобно..
Jes' ti lud?! Pa da im trener drmne po jednu disciplinsku zbog izletanja iz šesnaesterca?! Kakvi bre.
КАКАВ ФУДБАЛ!
Надао сам се Бајерну и тоталној крљачини у финалу али ово је јебена лудница, нека прође ко хоће, боли ме курац.
Ја сам игро на бајерн па зато као за њих, али колко смо јуче лош фудбал имали толко је данс добар!
Voleo bih da Bajern prođe.
Мада гледам последњих 15 минута и Бајерн ми је ипак у сваком смислу бољи, свако додавање, сваки старт, све је за јебени уџбеник, а овај Тони Крос је ретко луда животиња.
ЕДИТ ЗБОГ ГОМЕЗА: И сада се осећам као да сам некоме попушио киту.
Гомез ми се поиграва са нервима, невјероватан скил за промашити зицер има.
mogli bi veceras produzetci lagano biti
pre 6 sati
E JESAM REK'O! :)
Fudbalski strucnjaci in...3...2....1...