Liga šampiona!

1. Hahah, Džonovane... To je onaj tip pretpostavke kad u društvu gledaš utakmicu na kojoj je sviran penal i prvi se javiš "Maši 100%". Ako pogodi, ćutiš. Ako stvarno promaši - "JESAM REKO"!

2. Ahahahahaa....Taj rad! I sinoć sam reko "maši 100%"!!! Jednostavno, poznajem!!

3. Danas neki seks u Madridu mora biti. Ciljam 3:1 za Real, neki Bajernovac će dobije crvendaća, Ronaldo meće iz slobodnog udarca.

4. Ja gađam 0:0 poluvreme. Pa posle šta bude. Naravno, ako pogodim, citiraću sebe. Ako ne... zatrpaće me ostali postovi, bole me kurac, lolololo.

5. Мени је битно да је Барселона изопштена. Матер им јебем ону додавачку.

6. Бем ти каквих ликова има. Шта те боли курац за кога навијам. Јебено сте сморили са пљувањем Барсе. Промени плочу дечко.

Pa i boli me kurac za kog navijas, znam samo da je Celzi rezultatski bolji od Barse i to je to.

7. mogli bi veceras produzetci lagano biti

8. Za prošlu sam pogodio, a već ranije sam prognozirao finale Bajern-Čelzi.
    Pošto sam loš prognozer, eto nade za navijače Reala.
    Inače ne volim nijedan tim od polufinalista.

9. Ја игр'о пролаз на Бајерн. Ако буду играли Реал и Челси финале, јеб'о фудбал.

10. Ако буду играли Реал и Челси финале, јеб'о фудбал.

+1

Smor će biti to finale.

11. Ne znam zašto,al sam ubedjen da će Bajern proći večeras,i osvaja rutinski na domaćem terenu jer će Čelzi igrati bez glavnih igrača. Isto i sinoć, čim je Ramires postigao onu golčinu bio sam ubeđen da Čelzi prolazi 100%. Bitno da su oni likovi u studiju jeli govna kako će Barsa da ih natrpa, vamo tamo, ono lagana dvojka u drugom poluvremenu :)

12. E moj Tulume, kažeš 0:0 poluvrijeme. Jednostavno, ne poznaješ.

13. Ево повели 2:0 мајку им циганску у пичку јебем!

14. ИДЕМОООООООООООООООО
    ГАЗИ ШВАБЕ!

15. AJDO ŠVABE MUNITE IM JEDAN BAR DA DOĐE ČIKI GG3+

16. добар фудбал, а не ко јуче оне пичкице

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.