Prijava

Što pridajete značaj ovoj marginalnoj pojavi?

više bi imala smisla tema o Žiki Obretkoviću ili debelom CIganinu sa Cvetkove pijave koji ceo zivot udara 4/4 u onaj njegov lonac.....

hoće li ti se život mic po mic ovakvim istupima promeniti kad jednog dana budeš plaćao ratnu odštetu okolo?

Ja neću jer sam iz BIH.A što se tiče vas iz Srbije, ko vas jebe kad ste glupi.Svoje generale i vojnike hapsite i šaljete u Hag dok si rekao keks.A muslimani svoje ne daju.Kad su pametni.U Srbiji se niko nije pobunio kad su slali srpske državljane u zatvor...

Ja hoću da sve srpske državljane koji su po bilo kom osnovu krivi, od provale, pljačke, otimanja torbice na ulici babi do klanja ne znam koga, strpaju u zatvor.

Uredu, ali neka vojna lica kojima se sada sudi uopšte ne trebaju biti u pritvoru.Jebote hapse sve koji su pušku nosili.Bio je rat i sranja su se dešavala, ne možeš suditi samo jednoj strani...

Ja mislim da Sergej ne jebe.

Sergej je urbani čoban i zatvorite temu.
Cenotaph ja sam poreski obveznik obe države.
Črčo ja sam za ali i za reciprocitet. Kad se sud u Hagu osnovao meni jadnoj i naivnoj bilo drago, kontam svi će...hoće al u kurcu.

Mene je briga, kao i majke te pobijene djece. Mislim da bi ovi što ih "boli kurac" trebalo da porazmisle o tome.
Srpstvo ubijaju upravo ovi "Srbi" što ih "boli kurac". Zato nam se svijet i smije.

Niđe veze tema, pa ovo treba pod ključ. Ovaj lik je toliko nevažan, da ne zaslužuje temu, ali evo ja postujem jer me nervira on svojom pojavom, nema veze kakvu majicu nosi.

Lik nije ni znao ko je čovek na majici, ukratko. Lock.

Klovn, znaš koliko mi je kurac pun onih što nose majicu sa Mladićevim i Karadžićevim likom i što tetoviraju Dražu. Baš mi je pun kurac. Sergej je za mene (i valjda za sve ovde) genijalni glumac svetskog kalibra. Šta radi van filma: da li nosi ovu ili onu majicu, da li se napio sa holivudskim glumcem i da li puši kurac Amidžiću? Zabole me.

Ja sam samo htio da kažem da ne volim Sergeja jer je javno pljuvao Tomu NIkolića, sram da ga bude... A Mira Banjac je otišla još dalje i nazvala sve ljude koji ne glasaju za demokrate glupima i tako... A Sergej nije bio loš lik ranije, ali urbano, urbano, a svi slušaju ono, de Denise zapjevaj...

svetskog kalibra

mojega

njegova recenica u nizerazrednoj holivudskoj splacini 'u picku materinu' a u nasim filmovima loliska fore...kapiram da ribice luce vlagu... i to...jeste talentovan. ali previse isfoliran.

Probudio sam se i vidim temu -Sergej Trifunović. Zabagovalo se nešto rekoh? Želite li zaista da raspravljate o javnim ličnostima i njihovom životu ili da ključam ovo?

Ja rekoh u prvom postu sta imadoh, kljuc.

Zaključavaj brate, ako bude još komentara kao u ovog Oksa, ima da se poturčim.

Frenki sergej uopste ne jebe aj lock